Jak jste řešili osvětlení v obývacím pokoji?

Mohu se zeptat, jak jste řešili osvětlení v obýváku? Uvažuji, že bych nedala jen 1 stropní svítidlo, ale třeba 3. Máte někdo nějaká doporučení? Děkuji :-)
Odpovědět
Ja tam nacpal bodovky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
My tam dali zapuštěné led panely s možností stmívání.
Odpovědět
Profilova fotka
Možná vás zaujme naše novinka: zapuštěná LED světla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Ahoj. Máte někdo zkušenosti s LED "lustry" https://yesbydleni.cz/nastenna-svitid... ? Něco na tento způsob. Přemýšlím, že si ho dáme do obýváku. Jaké jsou vůbec výhody a nevýhody LED světel?
Odpovědět
@svet_svitidel je u dřevostavby u bodových led svítidel nebezpečné mít trafo volně položené na podhledu? Jak se to řeší? Nebo je vhodnější koupit led se zabudovaným trafem? https://www.svet-svitidel.cz/paulmann...
Odpovědět
@aneta1990 vyhody jsou design a nizka spotreba-proti tomu je hlavni nevyhoda, ze pokud se ti pokazi, tak nemuzes jednoduse "vymenit" zarovku, ale musis ho sundat a opravit. Ve vetsine pripadu se vymenuje trafo, ale uz jsem videla hodne pripadu, kdy to trafem nebylo a svetlo za x tisic museli vyhodit... Za me osobne jsem radsi za svetla s vymenitelnym zdrojem. Ale doma mam taky par nevymenitelnych.
Odpovědět
Led svietidla kupujem v hornbachu, na vsetky maju zaruku 5rokov. Tiez som chcel s vymenitelnym zdrojom ale ak som si naratal cenu svietidla+dobrej led ziarovky tak to bolo drahsie ako svietidlo z H. Plus pred 5rokmi sme mali usporne ziarovky a teraz mame vsade led, takze da sa ocakavat ze o 5r bude technologia niekde inde a vredy svietidla z H vymenim smahom ruky...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
dobrý den chtěl bych do obýváku založit osvětlení. Kamarád my poradil tyto svítidla https://yesbydleni.cz/bodova-svitidla... jaký na ně máte názor ? vyplatí se to nebo mám najít jiné ?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?