Jak máte řešené osvětlení v kuchyni?

Profilova fotka
Holky prosím jak máte řešené osvětlení v kuchyni? Já budu kuchyni do tvaru U s tím, že pracovní plocha bude tam kde nebudou horní skřínky, takže osvětlení Led páskami nelze. Jak to máte řešené krom bodovek? A kdo má závěsné, jste spokojené?
Odpovědět
Háčkuju se, taky mě to zajímá :)
Odpovědět
Profilova fotka
Led pásky jdou i bez skříněk.Dávají se do hliníkového profilu a ten třeba přilepíte.Na foto to jde vidět...https://www.google.cz/search?q=profil+led+pasek&client=opera&hs=F9U&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwib4pGAuMrgAhWKkxQKHcHBAXAQ_AUIDigB&biw=1821&bih=910&dpr=1.13
Odpovědět
My jsme v podkrovi. Horni skrinku mame jen nad indukci, v ni je digestor. Zbytek osvetleni name pod polickou, jsou to led svetla se stmivacem. Jine svetlo nepotrebujeme, kdyz rozsvitime obe, osvetli cely prostor.
Odpovědět
Profilova fotka
@dreambox nějak nevidím kde ty led pásky jsou mimo skřínky :) vidím je pouze zespoda skřínky
Odpovědět
Profilova fotka
@mylolite a pod tou digestoří svítí co ? Tam skříňky nejsou
Odpovědět
Profilova fotka
Ale nejsem holka. :-D https://static.4nets.sk/photo/03/8232... - LED světlo s možností měnit intenzitu a není drahé. Jinak teď je tam už i garnyž se záclonou, tak to vypadá zase drobek jinak. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aktuálně -ale kvůli vám jsem teda neuklízel. :-D Jo, pod skříňkama jsou taky LED pásky, jsem je nerozsvítil...
Odpovědět
....by me celkem zajimalo,co bys chtel uklizet :-D Mel bys,prosim odkaz na ty led pasky?
Odpovědět
Profilova fotka
@zenny2 LED pásky na spodku skříní jsou dodane a udělané firmou, co dělala kuchyň. A to světlo nad oknem jsem koupil v Hornbachu. Tuším kolem 1500Kč.
Odpovědět
@puhelin mohla bych se zeptat které konkrétně LED pásky tam máte a s jakým výkonem? Sháníme něco, co opravdu dokáže dobře osvětlit a zatím co jsem v pár kuchyních byla, tak to světlo bylo poměrně nedostatečné.
Odpovědět
@ookami_hime Nemame led pasky, ale led svetla. Kupovali jsme je od elektrikare, vloni jsme to same brali do pracovniho koutu v obyvaku, mozna jeste nekde najdu doklad. Fotila jsem to zespod. Da se to zavesit i pod skrinku, pak tam samozrejme nejsou videt ta L podepirajici policku. Vlevo se to zapina, vpravo posouva stmivac.
Odpovědět
@ookami_hime http://www.ceske-elektro.cz/eshop-rab... Nasla jsem u neho jen toto, ale zda se mi, tomu v odkazu chybi ten stmivac. Jinak je to stejny vyrobek.
Odpovědět
Článek se načítá
@puhelin díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
když vše máte na zdi, já na ostrůvku zeď nemám :)) Nicméně uděláme na lince sokl a zpoda něj dáme led pásky. To bude asi nejjednodušší a nejlepší řešení.
Odpovědět
@mylolite A co tam dat zavesna svitidla? A pak obdobne nad judelni stul pobliz...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?