Jaká světla zvolit nad jídelní stůl?

Profilova fotka
Zdravím, jaká by jste volily světla nad jídelní stůl? Stůl bude dubový kuchyň bílá lesklá s cementovou deskou. Kuchyň bude součástí obývacího pokoje kde budou jenom bodovky. Nemůžu se rozhodnout mezi těmito dvěma. Z kouřového skla jsou na šířku 30cm. Ráda bych interiér přírodně moderní. :-) Moc díky za reakce.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme to dlouho řešili. Nechtěli jsme nad jídelní stůl dávat něco jiného, než do zbytku místnosti. Nakonec jsme vybrali světla z této sady do celého domu. https://www.svitidla.com/svitidlo-275... Ještě je nemáme namontované, ale myslím že jsou moc hezké ... ve zkutečnosti jsou o trochu světlejší než na obrázku. Taky jsme přemýšleli jestli dát nad stůl závěsné nebo přisazené ke stropu. Nakonec vyhrálo stropní přisazené, protože se mi nelíbí, když to závěsné světlo není uprostřed stolu a zatím nevíme jak velký stůl pořídíme. Popřípadě ten se může časem i měnit. U stropního přisazeného to podle mě tolik nevadí.
Odpovědět
Z Vašeho výběru se mi víc líbí ta druhá světla (béžová proplétaná). Působí na mě útulněji a esteticky zajímavější. Zvažte si i velikost světel, jestli nebudou ta větší působit příliš velká a ta skleněná zase moc subtilně vzhledem k celku. Vystřihněte si je třeba z novin a zkuste "zavěsit" pro lepší představu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mam ty druhe a jsou vazne uzasne, nemuzu se dockat az je povesime - jednou 😀 Planuji interier moderni, s nadechem venkova, velkou inspiraci je Deconcept... 😉
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?