Jaké máte osvětlení v domečku (bytečku)?

Právě řešíme s manželem otázku osvětlení do našeho rozestavěného domu. Zajímalo by mě, jaké má kdo doma svítidla a to především v koupelně, obýváku, chodbě... Mám na mysli bodovky versus klasické stropní svítidlo. Nějak se nemůžeme rozhodnout :-) Děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme bodová světla v koupelně. V kuchyni mám tři jen nad pracovní plochou a k tomu ještě uprostřed místnosti klasické stopní světlo. V obýváku jsou téměř všude bodová světla, jen nad jídelním stolem je klasické. Jinak jsou všude stropní světla, pokud to bude málo, tak to budu řešit bodovkami na tyči. Ještě jedna bodovka je vlastně v takové malé, tmavé chodbičce v hale. Tohle rozhodování mám čerstvě za sebou, takže přeju pevný nervy :-D Je docela fajn se poradit s elektrikářem, mívají dobré nápady ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
bodovky jsme davali do koupelen a chodeb, jinak vsude nejaka stropni svitidla.. v ob+kuchyni mame celou sadu svetel od jedne rady - mozno mrknout do alba
Odpovědět
Profilova fotka
My zatím světla jako takový nemáme, ale budeme mít všude jen bodovky, protože je to podkrovní byt. Jinak se mi líbí, jak to má ducik :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, chtěla bych obnovit otázku. Jste spokojeni s bodovkami v celém domě? A máte někdo kombinaci bodovek a klasického světla v jednom pokoji. Můžete dát obrázek pro inspiraci? Nedovedu si představit jak to vypadá.
Odpovědět
v koupelnách a zádveří a ložnici máme bodovky, zbytek domu nějaké lustry (chodby stropnice) a obývák spojený s jídelnou a kuchyní máme stejnou sérii z Ikei ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?