Je vhodné osvětlení Fillsta z Ikea do obývačky?

Mám vybrané osvětlení Fillsta do obýváku, ale prý moc světla nevydá a není tudíš vhodné do obývacího pokoje jako hlavní osvětelní. Máme obývací pokoj 25m2, chtěla jsem jedno větší stropní svítidlo nad konferenční stolek a sedačku a pak dvě menší nad jídelní stůl. Přišlo mi, že by to světla mohlo udělat dost, ale teď váhám. :-( Máte ho někdo doma? Dá se použít jako hlavní osvětlení, když budu mít v místnosti vlastně 3 lustry nebo ne? =-) Díky za odpověď...
Odpovědět
@nikka.vo máme tohle světlo (průměr 47cm) v ložnici, která má asi 18 m2. A s osvětlením opravdu problém není, svítí dobře, vůbec bych se toho nebávala. Mě spíš překvapilo, jak dobře se na to chytá prah a je docela vidět.
Odpovědět
Ahojda. My tohle osvětlení máme v prostoru cca 40m2 - obývací pokoj s kuchyní a jídelnou. Dali jsme to největší a střední z nich vedle sebe nad jídelní stůl. Koupili jsme k tomu v Ikea rovnou i žárovky, protože jsem byla nedočkavá a nechtělo se mi je kupovat jindy jinde, a těm to teda nějakou dobu trvá, než se rozsvítí.. Řekla bych, že na osvětlení jídelního stolu jsou ty dvě akorát, ale na osvětlení celého pokoje jako hlavní světlo by mi to asi nestačilo, pořád tam je jakoby trochu šero... Leda to ještě doplnit nějakým nepřímým osvětlením.. My máme ta světla v prostoru, který má ale víc než 25m2, tak je to taky něco jiného..navíc, pokud říkáš, že na 25m2 budeš mít lustry tři... V každým případě máme teda v tom 40m2 prostoru bodovky jakoby nad kuchyňskou částí, pak 2x Fillstu nad jídelním stolem, pak bude nějaké osvětlení nad konferenčním stolem a dvě nepřímý osvětlení na zdi... Asi jsem Ti moc neporadila, viď?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my toto světlo máme v obýváku 28m2, v pohodě nám dělá dost světla, a je moc pěkné, jediné co mě pekelně štve je to, že na něho sedá prach, který jde vidět a jediný způsob jak se ho zbavit je rozebrat celé světlo, očistit a znovu složit, což je docela fuška!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?