Kam pro svítidla do kamenného obchodu?

Momentálně vybíráme zbývající svítidla do domu a bohužel,i když je nabídka e-shopů opravdu veliká,přeci jen bych si raději udělala představu v kamenném obchodě.Můžete mi nějaký doporučit??? Moje momentální zkušenost je z jedoho hobbymarketu,kdy skladem nic nemají,všechno co jsem si ale vybrala mi objednají,ale pak budou rádi,když si to vezmu =-) ....takže když se mi to nebude líbit...(na to mi pán neodpověděl,jen že se domluvíme)...
Odpovědět
Záleží odkud jste
Odpovědět
Já myslím,že všichni budou rádi za nějaký ověřený tip,kde si dobře vybrali a byli spokojení..takže na místě až tak nezáleží.
Odpovědět
Profilova fotka
@janicka006 Když jsme vybírali světlo my, obešli jsme snad všechny hobbymarkety a obchody s nábytkem jako Kika, Möbelix, XXXLutz apod. a výběr měli široký, i když se typy většinou všude opakovaly. Možná trochu méně obvyklá světla mají u Rendla, v prodejně v Praze jich měli vystavených taky dost. Jinak já jsem taky hledala hlavně přes e-shopy, ale chtěla jsem vybrané světlo nejdřív vidět naživo. Takže jsem psala dotazy a měla štěstí, protože v jednom takovém měli vzorkovou prodejnu, kde zrovna to naše vybrané měli vystavené...
Odpovědět
Profilova fotka
@janicka006 tak když ti nezáleží na místě, pěkný obchod s osvětlením je v Ostroměři ;-)
Odpovědět
@janicka006 Ty se ptáš ptáš na konkrétní kamenný obchod, takže jestli jsi např. z Brna, tak se asi těžko pojedeš podívat do obchodu se svítidly do Nového Boru, kde jsem vybíral já a byl jsem moc spokojen. Ale jestli ti na místě až tak nezáleží, tak můžu vřele doporučit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, neměl by někdo tip na kamenný obchod v Mladé Boleslavy, nebo poblíž Mladé Boleslavy? Potřebovala bych osvětlení do celého domu, ale chci vidět jak hodně lustry svítí a jak vypadají ve skutečnosti. Předem díky moc :).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?