Led diody v dlažbě - zkušenosti

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo zkušenosti s led diodama ve spárách dlažeb? Já bych je chtěla do chodby mezi dlaždice, ale teď nás hodně lidí odrazuje, že když se s nima něco stane špatně se to opravuje...ale to bychom nemohli mít nic...;o)))
Odpovědět
tie diody zrejme musia isťdo profilov,aj el vedenie k tomu. a nebude vadiť , že to svieti aj do očí? ako dekorácia je to zaujimave
Odpovědět
..... A co na to doktor?
Odpovědět
Osobně bych trochu jako problém viděl odvod tepla, když není kam odvést teplo, snižuje se jejich životnost. A to dost dramaticky....
Odpovědět
Profilova fotka
@vrajmantak děkuji za názor...jak moc by to svítilo do očí si neumím představit...nechtěla jsem jich tolik jako je na obrázku...ale máme dost dlouhou chodbu tak jich tam dát pár aby to jen lehce osvětlovalo chodbu a nemuselo se večer svítit na celý dům... @atilius právě ono to sice je přímo do spár dělané ale stejně moc nevím...abychom to tam nedali a po pár měsících to přestane svítit a budeme to z těch spár nějak pracně dostávat ven...
Odpovědět
Profilova fotka
@maceo to nevím...ale až k němu příště půjdete na konzultaci tak se ho zeptejte ;o) třeba napíše nějaké léky na uklidnění ;o)
Odpovědět
@agrinel tak jo zkusim to :)
Odpovědět
@agrinel co jsem viděl, tak je to spíše dekorativní záležitost, nic na svícení nebo osvětlování, spíše na efekt. @atilius pokud to bude v dlažbě, tak zde je právě odvod tepla velmi dobrý. Nicméně tyto diody nemají skoro žádný výkon, tudíž bych odvod tepla vůbec neřešil.
Odpovědět
Profilova fotka
@jizvo aha - děkuji...já to právě nikdy nikde neviděla...myslela jsem jestli by to prostě v noci když je úplná tma nebylo spíš jen takové bodové aby člověk věděl kam jde a nezakopl ;o) a nemusel rozzářit celou chodbu velkám světlem když všichni spí...ještě zkusíme vymyslet něco jiného...
Odpovědět
mal som to na mysli, svietenie v šere , pretože svetlo by mohlo ,, presvietiť podklad,, a okolie svetla by sa strácalo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zrovna toto mi přijde nějaké divné. Mě by se to v těch spárách nelíbílo hlavně kvůli omývání, bála bych se, že se k tomu nesmím přiblížit s vodou.
Odpovědět
Profilova fotka
Po technické stránce to není problém udělat.Ale životnost není věčná.Někdy i výrobní vada po krátkém čase.A výměna prakticky nemožná.
Odpovědět
@agrinel Vypadá to suprovně, ale proč to tak komplikovat? Nedá se to dát někam k liště? Takové noční osvětlení dělá kde kdo, takže určitě je jednoduchý způsob, jak to udělat ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?