Lustr do obýváku v bílé barvě - inspirace

Ahoooj. Hledám nějaký moderní lustr do obýváku nejlépe v bílé barvě.. Přesnou představu nemám, stále hledám nějakou inspiraci. Co máte doma vy, popřípadě odkud? Děkuji :))
Odpovědět
přidávám se - sháníme osvětlení do celého bytu, ale máme přírodně laděný a snížené stropy, takže takové ty na metrové šňůře pro nás nepřichází v úvahu :-| kupodivu velmi příjemně mě překvapil Hornbach -asi skončíme tam, protože lepší světla jsem nikde nenašla a to už máme prošlé kdeco
Odpovědět
klasické kulaté "ufo", máme dvě, univerzální jednoduché hezké, hodí se do každého interiéru. V každém jsou dvě žárovky. Bez výrazných detailů, mléčné sklo. A ze dvou stran decentní kovová úchytka.
Odpovědět
No já co jsem prošla pár obchodů, tak jsem právě nenašla nic, o by mě zaujalo a co by vyhovovalo.. Pravdou je, že v Hornbachu jsem nebyla. Je tam veliký výběr? :)
Odpovědět
@moniqq1 docela i jo, byl to zatím jediný obchod, kde se mi něco líbilo a to fakt nejsem marnivá ani nepotřebuju světla za 20 000
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, zkuste náš e-shop - bílých lustrů máme opravdu hodně a ceny jsou příznivé: http://www.svet-svitidel.cz/moderni-l...
Odpovědět
Profilova fotka
my vybrali v pocernicich v eglo - udelali jsme si radost za dost penez - stropni svetlo s krystaly a led pasy
Odpovědět
@jenies Děkujii moc, najdu kde ho najdu nejblíž a půjdu to omrknout :) a světla za 20 000 taky rozhodně nepotřebuji ! Představou jsou tak 3 000 max 5 000, když se bude moc líbit.. :) No uvidíme.. ještě jednou děkuji za radu :) @svet_svitidel Super, děkuji.. při více času omrknu @zeneva tak nevím, co je pro vás dost peněz,ale můj limit 5 000, když bude stát opravdu za to to asi není. Tak i tak děkuji :)
Odpovědět
Máme tento ale ještě nevisí http://www.modrastrecha.cz/blog/alise...
Odpovědět
Profilova fotka
@moniqq1 taky jsme se kroutili nad cenou , ale nakonec pustili penize a udelali si radost http://www.eglo.cz/katalog/interierov... - nazivo hezci :-)
Odpovědět
@zeneva tak ten je dost dobrý! I ta cena by se dala ještě přehodnotit. Uvidíme uvidíme. Přece jenom je třeba si dělat radost.. Peníze budou, my nebudeme .. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@moniqq1 je super, oba nas zaujal :-) presne, je to o ty radosti. budeme ho mit v sadrokartonovym kastliku - o cca 10 cm zvyseny strop. uz ho tam vidim :-)
Odpovědět
@moniqq1 Já jsem si lustr koupila na stránce www.designoutlet.cz .. bílý.. Teď jsem ho tam už ale nenašla, ale naopak jsou jiné a velice pěkné, za které bych klidně ten můj měnila chi
Odpovědět
Článek se načítá
@evikk1 Děkuji :-) po vánocích jak bude trošku víc klidu si to vše v klidu projdu a vyberu něco.. a že je z čeho vybírat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
zkus zajít třeba do aska nebo ikei..:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?