Otevřený strop, jak vyřešit osvětlení?

Dobrý večer všem. Právě přemýšlím jak vyřešit osvětlení v obývacím pokoji, kde mám otevřený strop. Máte někdo zkušenost? fotky v albu? Děkuji
Odpovědět
ahoj, my máme všude bodovky, včetně otevřeného stropu, máme ho vysoký 5,5 m
Odpovědět
@jennifer moc krásné to máte....a stačí ty bodovky?
Odpovědět
@xrozarka děkuju. stačí úplně bohatě, oni jsou dost velký podle klasických bodovek a hodně svítí. mě elektrikáři přesvědčovali na závěsné světla na lanu, ale ty se mi nelíbí chtěla jsem všude bodovky, problém byl, že je tam skleněná střecha, a tak to nemohli dát do sklonu, tak předtím sklonem je umístili a jsme s nima moc spokojení.
Odpovědět
@jennifer my právě budeme mít jen střešní okna, tak se bojím, že tam bude tma :-/ no uvidím, já bych se asi světlům na lankách nebránila, ale zatím jsem je nikde pořádně neviděla, jen na vystylovaných fotkách :-) i když ty tvoje, tak vypadají jak z časopisu o bydlení :-)
Odpovědět
@xrozarka viděla jsem krásné fotky se střešníma oknama, dali bodovky mezi okna a podel oken a vypadalo nádherně a prosluněně.
Odpovědět
@xrozarka http://www.houzz.com/photos/77361/Mod... mají tu krásné fotky a inspirace
Odpovědět
@jennifer jdu na to mrknot,děkuji moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
také hledám inspiraci.my máme okna jen ve štítu
Odpovědět
@xrozarka nemáš zač. já jsem na tyto stránky narazila náhodou asi před dvěma roky. mají tam krásné inspirace i na zahrady.
Odpovědět
@jennifer no už vidím, že se od pc jen tak neodtrhnu :-D
Odpovědět
@xrozarka taky si to ráda prohlížím, založila jsem si tam svoji knihu a ukládám si tam obrázky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xrozarka Dobrý den. My teď vybavujeme jeden dům v Tatrách zavěšenými svítidly. Mají ke stropu 8m, výška svítidel je 160cm a 3,40m jsou lanka do štítu. Svítidla jsou bílé textilní kokony, uvnitř je plastový difuzor (aby žárvky prosvítaly rovnoměrně přes textilii) a místo na čtyři žárovky E27. Myslím že to bude paráda. Paní si objednala ještě stojací lampu ve stejném stylu. Až budou fotky tak tady něco přidáme. Dá se to asi hezky zkombinovat se zapuštěnými svítidly. Každopádně doporučuji použít více typů a třeba i nepřímé - nasvítit stěny atd....ne vždy je nálada na to hlavní osvětlení.
Odpovědět
Článek se načítá
@jennifer Ahoj, prosím tě, nedrží se vám moc teplo u stropu, nebo tam máte nějaký větrák? Taky budeme mít otevřený obývák a nevíme, jak tohle vyřešit (a jestli to vůbec řešit)
Odpovědět
@cape ahoj my máme udělané přirozené odvětrávání na půdě. manžel mi to ted popsal, že místo některé křidlice se dají odvětrávací komínky. jinak větrák ani klimožku nemáme.
Odpovědět
Ahoj, máme něco podobného jako je tady v galerii na třetí fotce od konce: http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-... Moc se mi to nelíbí, ale dům jsme kupovali, světla tu byla a zatím nedošlo na jejich výměnu, resp. ještě jsem nevymyslela nic lepšího :D takže také vítám nápady.
Odpovědět
Profilova fotka
kráááásné to máte @jennifer nemám slov...jak jste se přihlásila na tu stránku ? chce to po mě email s příponou .com jsem pochopila a to nemám :-(
Odpovědět
@avv moc děkuju. stačí když zadáš www.houzz.com, můžete se pak přihlásit přes facebook nebo email, mám klasicky seznam.cz, a založit si tam fotoknihu a ukládat si tam obrázky.
Odpovědět
Profilova fotka
mooooc děkuji... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jennifer už to mám :-) mooooc děkuji. Super stránka.. to zase budu chodit spát nad ránem :-)))
Odpovědět
@avv nemas zac. Taky se tam rada divam. Mam ulozeny obrazky v knize a prohlizim si je.
Odpovědět
Profilova fotka
@jennifer ukládat tam fotečky asi nejdou, že? vždy si ukládám, co se mi líbí... jde to jen asi poslat na mail...
Odpovědět
Profilova fotka
@jennifer aaa už si je ukládám do Ideaboks, alespoň tak :-))
Odpovědět
@avv taky jsem si tam založila idea books, jinak mi to taky nejde ukládat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?