Pohybové čidlo na schodiště. Jaký typ?

Zdravím.Kdo máte světla na schodišti na pohybové čidlo tak prosím hodte typ jaké.Ja koupil nejaké aby vypadalo jak vypínač a nejak špatně funguje tak bych byl rád za něco ověřeního.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se přidávám k dotazu, také mě to zajímá, v nejbližší době to budeme řešit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mame nasledujici: stropni cidlo do podhledu Panlux SL-2502B stropni cidlo prisazene http://pohybova-cidla.heureka.cz/luxo... cidlo do vypinace Schneider Unica MGU3.524.18 ten schneider zatim neni osazeny. Panlux funguje dobre, nicmene Luxomat je citlivejsi a spina rychleji. Luxomat je asi 3-4x drazsi nez panlux.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Chtěla bych LED světla na schodišti a v chodbě 1. patra. Máte někdo zapojení na pohybové čidlo? Není problém v nastavení?
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans Mohla bych se zeptat, zda ta čidla mate propojena společně nebo kazde zvlášť.
Odpovědět
Profilova fotka
ne, zatim je mame kazde zvlast- dve chodby a schodiste. planuju dovybavit ten Schneider jeste jednim cidlem, aby byl na schodisti nahore i dole. je ve stene s omezenym uhlem zaberu, takze se zapina opravdu az se vstoupi na chodbu. @diviska156
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans Řešíme, která čidla poridit . Potřebujeme pořídit dvě čidla, která budou napojena na LED světla na schodech a zároveň na horní chodbě. Vybrali jsme od Kanluxu, ale nejsem si jista kvalitou.
Odpovědět
Můžu se jen zeptat - ta čidla jsou aktivní jakoby pořád? I přes den? Když třeba po schodech lítají děti tak se světla pořád zapínají? Nebo to má nějaký vypínač, že to zapnu večer třeba.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@littleluu9 u kazdeho cidla nastavujes uroven okolniho svetla pri ktere maji spinat t.j sepnou az bude sero/tma. Pak nastavujes dobu, jak dlouho budou svitit. Lepsi cidla pak maji jeste nastaveni citlivosti na pohyb na jaky maji reagovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@diviska156 kvalitu neporadim, zatim mame jen kratce. Panluxy mam 3 a jeeen jsem uz menil. Jak jsem uz psal luxomat vypada daleko lepsi, je to trosku jina liga i cenove. Schneider bude asi jeste lepsi ale zatim neni zapojen.
Odpovědět
@jumpmans Děkuji moc za odpověď, hned jsem chytřejší :-)
Odpovědět
Já bych doporučil bezdrátovou domácí automatizaci. Výhodou je, že PIR detektor nemusí být přímo u světla, někdy to není vhodné. A hlavně může být kombinován s klasickými vypínači, časování může obstarat jak PIR tak přijímač. Typů DA je hodně, já mám rád kvůli ceně http://r2d.cz/bezdratovy-spinaci-syst...
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans děkuji za odpověď. Zkusime zatím levnější, dost stoji i ty LED světla. Snad to vydrží aspoň něco, když tak pak koupi.e něco lepšího.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@jumpmans mam predvybrano Luxomat. Mate s tim vlastni zkusenosti? Planujeme na ven
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?