Šatna v podkroví. Kam umístit světlo?

Ahoj, hledám inspiraci... Na stavbě děláme elektriku, v podkroví bych ráda z jedné místnosti udělala šatnu, je průchozí, takže asi tam budou nějaké posuvné dveře.. Otázkou je kam umístit světlo, na zkosené straně bude okno, ale co večer? Z chodby světlo nepůjde, dveře budou přes celou stranu, jedině mě napadlo po stranách, ale tam zřejmě budou poličky, všáky atd... Má někdo něco podobného? Nebo případně je monžost třeba nějak světlo zavěsit do sádrošu zkosené stěny? Předem díky za nápady =-) =-) =-)
Odpovědět
áno nie je problém upevniť svetlo do SDK aj na šikmine,sú k tomu vhodné skrutky takzv. slimáci,len sa nesmie pretočiť,potom už nedrží a následne do nich naskrutkovať originál dodané k svetlu,prípadne drevoskrutky.Samozrejme svetlo stropné,nie závesné. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no dávají se i dovnitř, který se rozsvítí když otevřeš dveře od skříně
Odpovědět
Profilova fotka
Máme taky světlo v šikmině a v pohodě ;-) Ne tedy v šatně, ale v jídelním koutě :-) V šatně máme světlo klasika na rovném stropě, v komoře, kde je také šikmina máme světlo na rovné zdi proti šikmině.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
doporučuji led pás a ten se dá přilepit kamkoliv..my máme rámeček nahoře a je to skvělé osvětlení...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravíme, v podkroví budeme mít šatnu a rádi bychom se zeptali jak to máte ze střešním oknem? Udělat nebo ne? Docela se s tím pereme, jaké máte zkušenosti? Poraďte prosím. Děkujeme
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@drn Dobrý den, mohu se zeptat, jak jste to nakonec vyřešili? Okno v šatně ano nebo ne? Dík.
Odpovědět
My máme dvě střešní okna v šatně, ale protože nemáme dveře u skříní, musíme mít na nich rolety, jinak všechno oblečení vyšisuje. Dala bych jen malé, větrací.
Odpovědět
@jimika okno bych do šatny nedávala, střešní okno bude stát víc než celé vybavení šatny a stejně budete muset stínit. Raději bych investovala jinde. Vyvětrat se dá přes dveře. Já to budu taky řešit a okno dám jen do obytné místností.
Odpovědět
@nada222 @kkaccullka Tak s tím šisováním oblečení, to je dobrý postřeh,to mě vůbec nenapadlo. Někdo mi tvrdí, že okno určitě ano, kvůli světlu, že mě to bude zbytek života lézt hrozně na nervy. Nám se nechce do toho investovat tolik peněz, nacpou se snadno jinam. Chceme dát pořádné světlo na strop, když se přijde ze sluníčka, aby člověk něco viděl, a malý nástěník na noc, aby neoslňoval. Spíš přemýšlím, zda bude stačit otevřít dveře do pokoje a okno v pokoji k větrání. Ale snad to nebude problém, vždyť je to taková velká skříň s dveřmi. Stejně budeme řešit i spíž.
Odpovědět
@jimika nebojte se větrání, šatna je přeci jen větší skříň a u té to taky neřešíte a předsíň přece taky nemá okna. Já mám šatnu prozatím v ložnici a museli jsme dát závěsy, sluníčko je prevít. Světlo vyřeší i přídavné bodovky nebo ledpásek, jen dbejte ať je spíše do žluta ať to není umělé studené světlo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?