Dětský/studenstský pokoj pro 2 děti

Dobrý den. Máme dva kluky (4 a 9 let), a bohužel malý pokojíček, který bychom chtěli zrenovovat. Kluci mají aktuálně palandu, psací stůl a po obvodu protější zdi jsou skříně. Do budoucna chceme pokojík utvořit jako více studentský, dodat další psací stůl, ale bohužel v pokojíku již není místo. Dvě vyvýšené postele a pod nimi zázemí (psací stůl, komoda) se do pokojíku nevejdou -na délku ano, ale zasahovaly by do okna, což není možné. Našla sem inspiraci, kdy by se mi líbilo postele zapravit i s nábytkem na jednu stěnu, vyhodit stávající skříně a na získanou druhou stranu dokoupit psací stolky. Vůbec ale nemohu najít firmu, která by něco takového vyráběla zde v ČR a popravdě do nábytku na míru se nám zatím nechce. Ptám se tedy, lze něco obdobného sehnat v ČR, nebo např.v Německu v seriové výrobě? Předem děkuji za názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že nábytek na míru pro Vás bude nejlepší volba, cenově se podle mě dostanete na stejnou částku jako perfabrikát a pokud takto bojujete s prostorem, šla bych do toho a našla v okolí šikovného truhláře.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
také bych to řešila nábytkem na míru. využijete každý cm, což je v malém prostoru potřeba. toho s hotovými sestavami nikdy nedosáhnete
Odpovědět
určitě bych využila truhláře a udělala pokoj na míru. Mrkněte ke mě do alba, máme malinký pokojíček, zatím jedno dítě- miminko, ale nábytek - skříně a stůl jsme volili na míru aby sloužil i do budoucna. Stůl když necháte udělat pod oknem v pokoji, vyjížděcí kontejnery na sešity atd... - když budou u stolu, vysunou si ho, pak zasunou a je uklizeno a nezaberou místo. Postel bych volila klasickou palandu, ve výsledku zabere stejně prostoru a skříň na oblečení ideálně na míru až po strop a místa budete mít dost. Práce na míru nemusí být nutně šíleně drahá.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?