Jak poznám dobrou cenu pronájmu?

Hledal jsem pronajem bytu v praze na http://www.eurobydleni.cz/byty/praha/... , ale nevim v jake obvykle vysi se cena pronajmu bytu v praze pohybuje. dekuji za radu
Odpovědět
Obecne? Cisty najem min nez 8 tisic je nejspis necim divny,2 +1 tak 9-10,vetsi byty jen o trochu vic. Rozdil panelak na kraji a cihla centrum neni tak velky,treba jen 1000 Kc. Hezky stav a atrakt.okoli taky zas tak velky priplatek neni,treba 1000-2000.Samozrejme plus poplatky.Nemluvime o Hradcanech,Parizske ,to je snad jasne. Ze nekdo chce za 2+1 najem 14-15 tisic taky samozrejme existuje,ale pochybuju,ze to za to muze dlouhodobe pronajimat.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Byla jsem v pronájmu za 6500Kč 1+1 30m2 pár dní po nastěhování jsem buď měla vysolit 2 litry navíc, nebo nejspíš majitel bude byt potřebovat tudíž znovu stěhování.. takže na levné pronájmy pozor
Odpovědět
ahoj. Ja jsem také hledal pronájem bytu v praze, konkrétne na stránce http://www.realitnirevoluce.cz/. Nakonec jsem si vybral spolu s přítelkyni 1+1 bytík v Praze 5 a měsíčne nás to stojí do 11 000 Kč. S lokací i s ubytováním jsme spokojení :)
Odpovědět
Záleží na tom, v jaké části byt je, jak je velký, zda je nový, nebo zrekonstruovaný, jak je vybavený elektrospotřebiči, zda je tam parkování. Prostě tohle se jen tak napsat nedá. Hledala jsem pronájem bytu v Praze z Moravy jen na internetu a šlo to hodně blbě. Většinou ti ho stačí někdo vyfouknout než dojedeš se na něj podívat. Líp už se hledá, když bydlíš. Ze začátku než se uvázat na špatný byt, doporučuji si zaplatit levnější hotel a hledat až na místě. Já jsem platila nájem bez poplatků 8500 Kč za nově zrekonstruovanou garzonku a pak 9500 Kč za 1+1 plus samozřejmě poplatky. Oboje bylo na rozmezí Žižkova a Vinohrad. Pokud bych chtěla větší, musela bych na okraj Prahy. Jinak to stálo majlant. Dobře si dopředu nastuduj smlouvu a co se ti nelíbí jde většinou upravit. U prvního bytu se mi stalo, že mi nebyla vrácena kauce i přes to, že jsem vše vrátila v pořádku ;-( Majitelka byla současně realitní makléř a byla značně nesolidní. Druhý byt solidní majitelka a dalo se s ní na všem domluvit.
Odpovědět
Já jsem nyní ve svém třetím bytě, vždy to bylo 2+1. 2008 jsem platila 11500 (bez el a plynu), 2011 jsem brala byt za 9500 +2500 poplatky a od letoška mám 8000+2500. U posledního ale cena odpovídá kvalitě - je to starší byt, zachovalý, renovované umakarové jádro, podlahy - plovoučka, parkety, lino. Ze spotřebičů je jen trouba se sporákem. Nicméně jsem jen potřebovala přežít, než půjdu do svého, takže mi byt, který není jak z katalogu, nevadil. Obecně bych za 2+1 bez poplatků více jak 10k nedala, dá se sehnat víceméně ve všech částech Prahy. Samozřejmě pokud je potřeba sehnat byt v novostavbě, cena letí nahoru. Zpravidla o 2-4 tisíce oproti starším bytům.
Odpovědět
Myslím, že stačí prozkoumat realitní portály a člověk si brzy udělá obrázek o tržní ceně podnájmu, v jakémkoliv městě
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?