Jak probíhá výměna radiátoru?

Profilova fotka
Kdyz se v panelaku meni radiatory, je potreba vypustit topeni v celem baraku? A musi byt rozmer noveho radiatoru stejny nebo muzeme dat mensi?
Odpovědět
musí byť radiátor s rovnakým výkonom - čiže ak dáte plošne menší (kratší alebo nižší), tak treba dať s viac tabuľami = tlustejší najlepšie je pozrieť si štítok na radiátore, nájsť ho na stránke výrobcu a z tých menších nájsť taký, ktorý má rovnaký výkon ako ten starý
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
co je třeba za vyřizování ohledně výměny radiátoru ?
Odpovědět
pokud se jedná o bytový dům, tak kontaktovat představenstvo, výbor či správce domu. Domy mají vyváženou otopnou soustavu na jejich potřebu a zásah do tohoto (nevhodným výkonem, typem apod.) by Vám ji mohl rozhodit a působit problémy.
Odpovědět
Nedávno jsem to řešila s bytovým družstvem. Hodláme posunout radiator v kuchyni y vymenit za nový. Podle techniků v druzstvu musí být nový radiátor se stejným výkonem jako původní, aby nenarušil otopnou soustavu v domě. Pár dní předem jim máme nahlásit, kdy provedeme změnu a oni zařídí vypuštění stoupačky. Zatím jsme to nerealizovali, ale prý to není problém ani v topné sezone.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?