Jak zařídit koupelnu v paneláku?

Profilova fotka
Ahojda všem , chtěla bych Vás strašně moc poprosit o vaše rady , nápady ,zkušenosti , popřípadě nakreslené návrhy .... chystáme se rekonstruovat koupelnu v paneláku a nevíme si rady jak ji zařídit , aby jsme ušetřili prostor a zařídili ji po praktické stránce :-) Chtěla bych , aby se nám tam vešla pračka , prádelní koš , žebříkové topení , a nějaký úložný prostor ( na ručníky , nebo čistící prostředky ) prosím o rady .... přikládám i plánek s rozměry :-) Díky moc a těším se .... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsem zapomněla ...raději dáváme přednost vaně než sprchovému koutu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@dyndula zrovna si říkám - takový nadměrný metry :-D Máme taky koupelku 140*150.
Odpovědět
@malyprcek ahojky a co takto?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Ten návrh od jenies vypadá fakt dobře, tak nějak bych to asi udělala taky, akorát myslím, že WC už je samostatně, takže bych možná dala místo sprchového koutu velkou rohovou vanu, pak umyvadlo a naproti dveřím sprchový kout s vaničkou. :) Kdybyste náhodou potřebovali, tak my nedávno kupovali novou vaničku odtud: https://www.levna-koupelna.cz/36-sprc... :)
Odpovědět
Ahoj, samozřejmě nemůže být koupelna, tak jak ji nakreslila jenies. To je naprostá hloupost. Nemá cenu dávat do koupelny záchod, když už je vedle. Dále jestli se někoho ptáte jak to rozmístit, je nutné uvést v kterém jste patře, jestli v přízemí a je možné nějaké trubky vést sklepem, tím myslím hlavně odpad pro WC nebo bidet, který má průměr 100 mm, dále jaká je síla stěn, jsou to panely, nebo zděné, jestli se do stěny vejde odpad pro sprcháč a aby měl spád až do stoupačky. Voda lze předělat trubky se dávají 20. Takže za mě sprcháč jestli ho tam chcete, tak jedině vpravo za dveře co nejblíže stoupačkám a kde máte nyní umyvadlo není známo, aby i odpad z něho měl spád. Tyto věci je třeba uvést, když se na něco ptáte. Doporučuji dovést domů vodaře a zeptat se ho co půjdu a nepůjde udělat a pak třeba zajít do koupelnového studia.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Taková obři koupelna, já bych tam klidně dala rohovou vanu :D
Odpovědět
Tak jak jste to nakonec vyřešili? Máme stejnou dispozici tak hledáme inspiraci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, chystam se na rekonstrukci bytu, částečně svépomoci. Máte někdo zkušenost s betonovous těrkou do koupelny? Dělali jste si někdo sami? Díky za typy a rady
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?