Je nutné vydlaždičkovat celou koupelnu v bytě?

Profilova fotka
Mám dilema, připadá mi zbytečné dlaždičkovat celou koupelnu od podlahy ke stropu. Stačil by sprchový kout samozřejmě podlaha a kolem umyvadla. Co myslíte?
Odpovědět
@pavlinavg Myslím, že po strop se to již ani moc nedělá. My máme do výšky dveří. Ale obklady i jen sprch. kout a za umyvadlem si umím představit. Nějak zajímavě vymalovat, aby to ladilo, proč ne? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my máme dlaždičky do výšky dveří, ale rozhodně si neumím představit je nemít všude. A to nemluvím o údržbě.
Odpovědět
My mame dlazdice asi do vysky 1,10 metru. Nad tim omyvatelny nater. Jsme moc spokojeni, ackoliv nas od toho hodne lidi odrazovalo. Sprchovy kout mame vydlazdeny cely ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No samozřejmě vymalováno by bylo omývatelnou barvou. A údržba? Nevím nějak mi nepřipadá, že by to bylo tak na prd. =-)
Odpovědět
@pavlinavg Nas docela strasili, ze male dite bude cakat na steny a bla bla bla. Nad vanou mame tri rady kachliku a ty uplne staci. S udrzbou zadny problem neni, zatim. Moje znama ma koupelku uplne bez dlazdic a rikala, ze by vse bylo v pohode, pokud by nemela desetileteho syna :-o .
Odpovědět
Profilova fotka
máme v kopelně obklady jen kolem vany a umyvadla, další strana vymalovaná na modro (do modra celá koupelna) Je to Ok, ale k malým dětem by jsem už raději dala obklady všude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlinavg pokud jak říkáš budete mít vymalováno omyvatelnou barvou, tak není co řešit ;-) my v jedné koupelně budem mít dlaždice pouze na zemi, zdi vymalované omyvatelnou barvou a rozhodně se toho nebojím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nemáme jednu koupelnu celou obloženou - obklad je jen kolem vany a umyvadel a zbylá stěna a půl je obložená jen do výšky parapetu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ja mám v kúpelni obklad okolo vane a na stene za umývadlom..Ostatná stena je vodo-umývateľnou farbou natretá na bielo. Mám na nej efektný sklenený obraz. A ked budem chciet, bielu stenu vymením za hocijakú inú farbu, zatiaľčo s obkladom by som to urobiť nemohla. A nezaberie to viac ako hodinu. A este co sa týka údržby steny. Nie je čo riešiť. Za 3 roky sa nič nestalo. Stena je nádherne biela. A obklad okolo vane som už pár krát umývala : ). Na mna pôsobí celé obloženie malej panelákovej kúpeľne trocha stiesnene. Ale všetko je vec názoru.
Odpovědět
Profilova fotka
máme to stejně jak psaly holky nade mnou. Pruh dlaždic od země ke stropu za umyvadlem a kolem vany. Zbytek koupelny natřený primalexem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?