Kompletní rekonstrukce 3+1 v paneláku, Brno

Koupili jsme družstevní byt v prvním patře panelového domu. Byt je totalně vybydlený,tak musíme začít pěkně od podlah... Chtěli by jsme spojit kuchyni s obvakem a zvetsiz koupelnu o casst chodby. Tesim se na vase rady a zkusenosti ve vsech smerech prestavby a vybavovaní :-)
Odpovědět
Myslím, že je dobré, ba přímo nutné, myslet před rekonstrukcí na to, jaké budete dávat dveře. My jsme se rozhodli dát posuvné do zdi, které jsou do bytu ideální a proto jsme si nechali zabudovat stavební pouzdra. Pokud chcete spojit kuchyň s obývákem, tak tam bych dala také posuvky, abyste je mohli zavřít, když jde hluk z kuchyně. Pořizovali jsem je od dvere-jap.cz.
Odpovědět
jap má teď silnou reklamní kampaň, jsem si všimla :-D
Odpovědět
Jo, nějak to rozjeli. Viděla jsem i raklamu v televizi.
Odpovědět
@jarinka2 O posuvných dveřích uvazujeme. Jen mi neni moc jasný jak to pouzdro se tam zakomponuje? Máme trochu problem,že zed mezi kuchyni a obyvakem je nosna. Tak nevim,jestli nam do ni povoli zasahovat.Máme naplanovanou schuzku s projektantem.Uvidíme co vymyslí a navrhne nám. =-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
ahoj, taky uvazujeme o zmene. z kuchyne udelat koupelnu. puvodni koupelnu a wc zrusit. kuchyn spojit s obyvakem... ma nekdo zkusenosti, tipy na firmy? diky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?