Odkoupení městského bytu

Profilova fotka
Dobry den, mame moznost odkoupit mestsky byt ve kterem zijeme. Nevite co je dobre si zjistit predem?
Odpovědět
Základ je mít nastudované podmínky prodeje.
Odpovědět
Profilova fotka
A to je myslite vse? Nikdy jsem byt nekupovala, tak nejak nevim kde zacit a co zjistit abych pak necumela :-)
Odpovědět
@pherenikeee pokud v bytě žijete tak máte velkou výhodu,jelikož znáte stav bytu,domu,sousedy,náklady na byt atd.Odhad a cenu bytu od města už taky asi víte ne?Pokud si budete brát hypo tak si zjistěte zda na ni vůbec dosáhnete.
Odpovědět
Profilova fotka
Presne tak, tohle vse uz vime. Takze pokud je to vse, je to super. Myslite, ze u tehle zalezitosti neni potreba zjistovat jestli tam treba nekdo nema trvaly pobyt nebo tak? Jsou to asi hloupe otazky, ale ja jsem vazne laik :-)
Odpovědět
@pherenikeee trvalý pobyt tam může mít je ten kdo tam měl nájemní smlouvu a to jste asi vy ne?Nemáte v majetku nějakou jinou nemovitost?Dost měst má v podmínce,že nesmíte vlastnit nemovitost aby Vám byt prodali.
Odpovědět
Profilova fotka
To mam ted ja, ale prede mnou tam bydlelo spoustu jinych lidi a jde o to jestli mesto kontroluje, ze si trvaly pobyt ty lide zase zrusili...Nemam ve vlastnictvi nic, mesto nam to uz i nabidlo a navrhli cenu, jde mi o to jestli jeste neco vedet nez na to kyvnu, ze to beru :-)
Odpovědět
@pherenikeee my každou smlouvu procházíme s právníkem,ten přeci jen všemu rozumí víc.
Odpovědět
Profilova fotka
@pherenikeee I kdyby tam někdo měl bydliště, tak ho odhlásíte, když tam nebydlí
Odpovědět
Profilova fotka
A prosim kde se to zjistuje? Na meste?
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně lituji, že jsme si trochu neproklepli sousedy, v posledních letech je to docela hrůza... 8-( . Za mě tedy odpověď jasná.
Odpovědět
No ja bych si ten trvaly pobyt predchozich najemniku radsi overila, protoze take bydlime v mestskem byte a nedavno jsme zjistili, ze tu ma trvaly pobyt rodina, ktera tu bydlela asi pred deviti lety, dokonce tu mel pan i sidlo podnikani a to jsme jeste museli davat na mestsky urad cestne prohlaseni, ze tu nebydli a dva sousede jako svedci take. No na hlavu, hlavne, ze chvilku potom, co jsme se nastehovali jsem na urad volala, jestli tu nekdo nema trvale bydliste a tvrdili mi, ze urcite neee.
Odpovědět
Profilova fotka
To jsem prave presne myslela. Ze mesto to urcite nekontroluje jestli si to ty lidi odhlasuji. Takze to radsi dojdu zjistit. A sousedy znam vssechny, jsou tady jen ctyri byty, ale vzdycky se muzou sousedi zmenit, to si proste clovek nevybere :-|
Odpovědět
Článek se načítá
dobrý den chtěla byc se zeptat mám 1+1 mal místnost z balkónem a elkovou místnost s kuchynkou malou a chtěla byc se zeptat jak udelat z kuchyne i obivaci pokoj aby holka měla svůj pokojicek dekuju za řadu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?