Přestavba bytu 1+1 na 2kk. Máte rady, návrhy?

Profilova fotka
Zdravím všechny. Chtěl bych požádat o radu. Koupil jsem byt 1+1 (43m) viz foto a chci ho předělat na 2kk! Byt je řešen obývací místností a průchozí kuchyní s jídelním koutem. Chtěl bych do obýváku umístit kuchyň a z jídelního koutu udělat samostatnou místnůstku na spaní! děkuji všem za případné rady a návrhy!
Odpovědět
Záleží jak moc velké stavební úpravy chceš dělat, už jsem u takhle malého bytu viděla i kuchyň v chodbě ;-) . Možná by stačilo přepažit obývák, ten vypadá hodně velký a byl by to menší zásah, než dělat vodu a odpad v obýváku ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj bobtail. Tak stejně chci dělat novou koupelnu (protože je tam ještě původní),ale varianta přepažit obývák se mi líbí moc, ale v prostoru kde bude ložnice nebude okno. Leda, že by se ta příčka nedělala až ke stropu, ale to by zase nebyla ložnička odhlučněná od obýváku! A jelikož chodím na tři směny do práce a někdy potřebuju spát i přes den, tak by to chtělo nerušené spaní! Leda tam dát sklo!
Odpovědět
... nebo luxfery ,,,, x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přikláním se také k luxferám. A na větrání postačí pak jen otevřít dveře a vyvětrat přas obývák. Ty luxfery jsou i zajímavý desig.doplněk v bytě.
Odpovědět
Profilova fotka
To je nápad! Luxfery mě vůbec nenapadly! Mimochodem jeniki89 máš parádní byt. A Darska má zase krásnej baráček. Koukal jsem na něj na stránkách Gservis a moc se nám líbil! Za nějaký čas by jsem chtěli s přítelkyní taky nějaký domek v rámci možností!
Odpovědět
@noelik zaujal mě tvůj problém..co tak překopat jádro (prodloužit a zůžit), vybourat kus příčky a nahodit posuvky do dveří (pouzdro) + různě si pohrát s průsvitnými materiály (lacobel) posuvných dveří místo příčky mezi ložnicí a obývákem nebo úzkým oknem mezi kuchyní a koupelnou (větrání).....zkusila jsem to načrtnout....
Odpovědět
Profilova fotka
díky za parádní návrh ivomal:) se tím živíš, ne? pokud ne, tak bys měla! Akorát nevím co je to lacobel?
Odpovědět
Lacobel je myslím ten materiál, co se používá na dveře vestavěných skříní- je i průsvitný - mrkni na nějaké stránky firem.... neživím :-) jen mě to pořád baví.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
my zas mame v planu z kuchyne udelat koupelnu, a kuchyni napojit na obyvak... nekdo tip na stavebni firmu? diky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?