Realitní makléř, prosím o radu

Profilova fotka
Dobry den mozte mi poradit kupujeme byt cez "realitneho maklera" uvodzovky preto lebo pan nieje klasicky makler je to znamy predavajucich a on vlastne ma stavebni firnu takze ani neviem ci ma opravnenie prodavat byty ale to je vedle ide oto ze s panom sa neda jednat je arogantny netaktny a vsetko riesime s majitelom ale kedze je to jeho znamy tak ho nechce majitel z toho vynechat ,pan realitak si ziada provizi 100tis. Zda sa mi to vela co by ste robili na mojom mieste dakujem
Odpovědět
No já bych řekl maximální cenu co jsem ochoten za byt dát včetně daně a provize a nechť si pán majitel spočítá jestli by nebylo přeci jen levnější smlouvu uzavřít např. přes notáře, kde by to stálo v řádu tisícikorun. btw. prodávat byty a dělat makléře u nás může každej jouda, na to nepotřebuje nějaké zvláštní oprávnění.
Odpovědět
Profilova fotka
Dan plati prodavajuci o cene sme sa bavili cenu bytu znizit nechcu ale tomu demntovy sa mi nechce davat 100tis. @rimmer
Odpovědět
Ale to je pořád to samé, prodávající vás nutí zaplatit o 100 tisíc více, ta cena je o to větší, takže říkám, navrhnout max. cenu za kterou jsem do toho ochoten jít a buď to vezme a nebo ne. Vy nejste ta co si objednala u toho realiťáka nějakou službu, to udělal prodejce, také tomu prodejci slouží, vás nějaký makléř nemusí vůbec zajímat, když po něm prodávající tak moc touží, tak ať si mu zaplatí ze zisku kolik chce.
Odpovědět
Profilova fotka
@rimmer dobre dakujem skusim si promluvit s prodavajucim
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?