Tmavá podlaha, jaká je údržba?

Profilova fotka
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Vy, co máte tmavé podlahy - ať už PVC, lamino, vinyl - jak jste s nimi spokojení? Měnili byste s odstupem času? Předem děkuji za každý názor.
Odpovědět
My přímo nemáme, ale moji známí ano a jsou spokojení. Ale až po tom, co si koupili automatický vysavač, který téměř denně pouštějí. Mají podlahu hodně tmavou a je na ní prý opravdu všechno vidět víc než na světlé, každé smítko. Ale vypadá luxusně :)
Odpovědět
Ahoj, mám doma v obývaku a v kuchyni tuto podlahu http://www.expona-domestic.cz/expona-... typ 5925, je v druhé řadě od spodu poslední. Není ani tmavá ani světlá a na prach je ideální...není na ní vidět vůbec nic! A co se týká tmavé...vypadá luxusně, ale je to tragédie na úklid, prach je na tom vidět až moc a opravdu musíš skoro každý den uklízet. V bytě jsme měli tmavý koberec a jen ho člověk vyluxoval mohl jet znovu.... @janulej
Odpovědět
Profilova fotka
Tragický:-D Díky bohu za tyčovej vysavač, jinak by mi z ní šlehlo. To ještě rostu ze psa a z všudypřítomnýho bahna okolo domu, protože nemáme ještě hotový terénní úpravy...no fakt "skvělá" volba...uklizená je krásná, ale vydrží to tak půl dne...
Odpovědět
Já mám tmavou v ložnici, není jednobarevná, je to vzor bambus a nemám až takový problém s prachem, ale je to zas malá plocha.
Odpovědět
@janulej My máme tmavě hnědé lino a je pravda, že na něm jde všechen bordel vidět. Ale i tak bych neměnila.
Odpovědět
ahoj, také mám tmavou podlahu http://www.vip-podlahy.cz/vinylove-po... a jsem z ní úplně nadšený. Krásně to podtrhne zeď pokud máš bílou -..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?