Jaké byste koupili vstupní dveře do bytu?

Profilova fotka
Takovy trochu pruzkum, jake byste koupili vstupni dvere do bytu? Od firmy, cca 20t, vcetne montaze a vseho, nebo z nejakeho hobby marketu treba za polovicni cenu? Je v tom az takovy rozdil nebo je to jedno?
Odpovědět
Bezpečnostní dveře bych si nechal montovat jedině od firmy, vlastně mě ani nenapadlo, že se dají koupit i v hobbymarketech. Neriskoval bych neodbornou montáž.Pro mě je byt/dům můj domov, a vůbec nejde o ty hmotné věci, a to že mi ho někdo narušil, je hrozný pocit, je to sice už dávno, co nás vykradli, ale od té doby bych v nezabezpečeném objektu nebydlel.
Odpovědět
Profilova fotka
@postavil ja to taky necham od te firmy, jen mi to tak zaclo srotovat v hlave, tak me zajima, jestli by do toho nekdo sel nebo ne.. Ukrast nam nebudou mit asi ani co :-) jen me trochu vydesily nabidky nekterych firem :-)
Odpovědět
Ukrást Vám budou mít vždycky co. Oni si ukradnou cokoli a vymění to v hospodě za pět piv, Vás to pak bude stát tisíce, ale to si spočítáte až se to stane. Jakékoli bezpečnostní dveře jsou lepší než vykopnutelné, ať si je budete instalovat sami nebo Vám je dodá a nainstaluje firma. Dvacka není málo, ale pak si sečtete televizi, počítač, prstýnek po babičce + nové dveře, ..., je to na Vás. Ale jde o princip. Pokud si sami koupíte bezpečnostní dveře a například nevylejete rámy proti roztažení, jejich hodnota je pak na úrovni těch vykopnutelných. A doporučuji si zajistit dveře s instalovaným magnetickým kontaktem, který bude informovat o otevření třeba SMSkou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?