Fasáda na plot ze ztraceného bednění

Ahoj, máte prosím někdo plot ze ztraceného bednění bez vodorovné izolace a na něm lepidlo + perlinku + fasádu nebo marmolit? Dělali jste někdo nějaký svislý izolační nátěr nad zemí? Jak vám fasáda drží? Můžete prosím přidat nějaké fotky s plotem, který už má takto za sebou několik zim? Děkuji.
Odpovědět
Dobrý den, odpověď na tuto otázku by mě taky zajímalo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, toto téma také řeším a bohužel se nemohu dopátrat nějaké rady. Na ZB budu dávat vodorovnou tekutou izolaci (kvůli roxorům), ale jelikož je plot v mírné svahu, tak v některých místech bude izolace zhruba 15-20 cm nad terénem (díky "schodkům ze ZB"). Fasádu chci natáhnout až k zemi, ale nevím, jak bude držet pod úrovní vodorovné izolace. Nebo pomůže svislá hydroizolace? Nebude to dělat problémy? Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Dobrý den, my jsme položili první šár ztracenka, zapichali jsme roxory a vylili až po vrch betonem. Potom jsme asfaltovou penetrací vše natřeli a položili "ipu"..nezapomente obalit i spodny roxorů! Pak přišla pokládka dalších pasu ztracenka do požadované výšky. Natáhl jsme to do lepidla s perlinkou a dvě vrstvy fajnove.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?