Gabion - Máte někdo gabionový plot / zeď ? Od které firmy jste kupovali gabiony?

Ahojte! Příští rok bychom chtěli stavět gabiony ale neumíme se rozhodnout od které firmy vzít materiál. Firmu pro montáž už máme. Chtěli bychom hlavně kvalitu ať nám nezačnou rezivět / deformovat po pár letech. Máte někdo zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
@peterdrobec5 my stavěli svepomoci, sitě sloupky sponky od Pileckého
Odpovědět
@peterdrobec5 Zdravím, Taky chci doma Gabionový plot. Budu rád za dobrou firmu komplet na klíč. Když někdo doporučí, budu moc rád 🙂
Odpovědět
@peterdrobec5 My máme od Pileckého dráty a výztuhy. Sloupky se udělaly tak, že se vykopala díra 80cm, vylila betonem včetně trubky lešeňové a natřela gumoasfaltem, gabion se obestavěl dokola, aby držel v rovině, základ pod gabion tvoří 2 řady kachlí vedle sebe Ale skládání 20m zdi proběhlo svépomocně, 2 Tatry kamení
Odpovědět
My jsme kupovali přímo od výrobce Gabiony Lemon. Maximální spokojenost s přístupem zaměstnanců, cenou i kvalitou gabionů. Je to československý výrobce a dodává gabiony po celé Střední Evropě již 15 let. Mají 3 druhy gabionů (koše, praktik, premium), dělají také na míru a v různých barvách (my máme Praktik - barva antracit, metr gabionové konstrukce s výškou 180cm vyšel cca 2800 Kč v roce 2021 ). Co se týče kvality jejich gabiony jsou chráněny před korozi až na 50 let (mají k tomu i oficiální certifikáty na webu. Bohužel oni přímo nedělají montáž, pouze nám doporučili firmu na stavbu, ale nakonec jsme si to i tak dělali samy. Doporučujeme, plot máme krásný a zdá se že i dlouho vydrží. Dejte pak vědět od koho jste brali a pošlete fotky. 😛 Hezký den.
Odpovědět
@julie_strakova taky jsem u nich nakupoval a spokojenost, jsou jednoznačně nejlevnější a kvalita dobrá. Dodávka, vše perfektní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?