Jak napnout pletivo v nerovném terénu?

Prosím, poradí někdo s realizací plotu, kdy sloupky nejsou v jedné rovině (plot přechází ze svahu do roviny). Poradí někdo jak napnout pletivo v tomto případě?
Odpovědět
@jaasminka Co napnout nejdřív svah a potom rovinu zvlášť?
Odpovědět
také nemáme rovinu a řešíme to svařovaným pletivem , které "odskáčeme" https://www.iploty.cz/svarovane-pleti... Pokud máte větší svah, volila bych pletivové panely, viz foto
Odpovědět
Profilova fotka
@jaasminka A co natáhnout rovinu a na přelomovém sloupku pletivo ukončit a sklon natáhnout nezávisle na rovině (na jednom sloupku bude končit pletivo roviny a začínat pletivo svahu)?
Odpovědět
@sargic Tak to chceme udělat, ale přemýšlíme jak napojit to pletivo na sebe v tom zlomu :-( @luckavra my už máme vše připraveno na pletivo a ne na panely, jinak by panely byly určitě nejlepší, to souhlasím.
Odpovědět
Nic jiného vám nezbývá, ono se to nenapojuje na to druhé pletivo ale naváže se to na sloupku.
Odpovědět
buď odskákat, nebo kopírovat terén... záleží i na svahu, my jsme kopírovali terén, máme to takové Ztko, zkusím nějak lépe vyfotit, fotky co mám v albu to asi moc neukazují
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Zkusím se přidat s otázkou: pokud bude výška sloupku v rovině 160cm, tak ten sloupek co bude navazovat na svah ( sklon 45stupňů ) má mít také výšku 160cm.?
Odpovědět
Profilova fotka
topič: určitě ne, bude to víc. Nejlepší bude, když si to namalujete v měřítku a hned uvidíte. Ono taky záleží na tom, jak chcete mít vysoké pletivo ve svahu. Namalujte si to.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?