Jak postavit tento plot?

Vedel by nekdo, jak se budu takovy plot? Jde mi o to, jak a na co prielat ty late. Drevo bych se bala, ze brzy dole shnije a pokud do zeleza tak jak?
Odpovědět
Vypadá to jako ocelové sloupky, dala bych třeba čtvercový jekl a na to přišroubit ty latě.
Odpovědět
Dik za radu. Asi nakonec budu muset vymyslet neco jineho. Az ted mi doslo, ze by po tom deti porad lezly. Jako zebrik by to bylo idealni.
Odpovědět
Profilova fotka
@misha_ mrkni ke mně do alba. Máme podobný styl plotu, ale s minimálními mezerami, takže funkce žebříku neexistuje. Sloupky jsou z jeklu a plaňky z hliníku. Přidělávala to firma.
Odpovědět
@jajulin mne se na tom libi prave ta vzdusnost. Nepotrebujeme se izolovat, casem za plotem vyroste krovi. Asi nakonec skoncime u pletiva :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@misha_ nám se ten náš zdá taky vzdušný, protože původní varianta byla klasický betonový :-). Na tvůj příspěvek jsem reagovala kvůli té technologii přidělání, která je asi podobná. Ale jestli za plotem bude křoví, tak pletivo bude asi nejlepší.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
@jajulin sloupky k plotu jste dělali sami? My bychom rádi nejdříve pletivový plot, zabetonovat plotové sloupky 40x60 v pozinku a na to zatím pletivo, později bych chtěla přidělat hliníkové plaňky.... tak bych ráda věděla, jestli to takhle vůbec půjde :-N Váš plot je ukázka toho, co bych chtěla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucka_dc S plotem jsme moc spokojení. Máme ho 5 let a vypadá jak nový, asi nás přežije :-). Jak jsem psala v předchozí zprávě, sloupky dělala jiná firma. Akorát jsme nejdřív od plotařů zjistili požadavky na ty sloupky, aby pak neřekli, že to z nějakého důvodu přidělat nejde.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?