Má tady někdo zkušenost se stavbou plotu nad kabelem O2?

Profilova fotka
Naším pozemkem vede kabel O2, Vede zrovna asi metr od hranice s obecní cestou a zrovna tam chceme postavit plot. Plot úplně obyčejný jen sloupky a pletivo, nebude tam ani vjezd, jen chodník a branka. Máte to tak někdo? Nechce se mi to prodražovat a dávat kabel do chráničky. Podělí se tady někdo o zkušenost? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@romik67 O2 po nas chteli chranicku jen v miste krizeni se sjezdem, plot vubec neresili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martisko3 děkuji za info:-) jak široký máte sjezd a na kolik vás to uložení do chráničky vyšlo, případně kde se dá koupit? dííík
Odpovědět
Profilova fotka
@romik67 sirka cca 4m, cenu ted nevim, ale zjistim. Jelikoz to ale O2 povazovalo za prekladku, ackoli s kabelem se nehybalo, a protoze museli provest nove mereni a zamereni kabelu, tak jen toto vyfakturovali na 20000 :-( Bohuzel to byla podminka pro stavebni povoleni, tak jsme to museli takto realizovat... Chranicka koupena ve stavebninach.
Odpovědět
mám prakticky plot i vjezd přímo nad vedením el., plyn a O2... nikdo nic speciálního nechtěl, jen musím mít plot rozebíratelný (aby v případě nějaké nutné opravy nebyl velký problém s bouráním.)
Odpovědět
Profilova fotka
@requied budeme mít jen pletivo a sloupky, kopat budeme ručně, tak snad to bude dobré, stejně O2 si uloží kabel do našich pozemků bez jakékoliv chráničky a zadarmo a po nás by chtěli zázraky:-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?