Moderní plot z tvárnic

Podělte se prosím o tipy na plot z prolévacích tvárnic, které by se hodily k modernímu domu. Většina tvárnic mi přijde ladících spíše ke klasickým domům, tvárnic moderního vzhledu jsem našla minimum a žádné mne úplně nenadchly. Zděný plot nechceme a na gabionový nejsou peníze. Děkuji za tipy!
Odpovědět
Co znamená pro Vás moderní dům? Většina domů minimálně tady jsou často akorát poupravený 90tkový bungalovy, kde ta "moderna" spočívá akorát v tom, že jsou v antracitu, betonové povrchy a bílý / šedý nábytek ... aneb kombo, které bylo zajímavé tak před deseti lety, ale dostal se teď k "maminám", takže je v současnosti všude. A teď k věci. Většinově se k moderním stavbám hodí, lehké drátěné, pletivové ploty nebo Vaše csb tvárnice, ale neomítnuté hladké v plné ploše vypadají dobře. V určitých lokalitách i prkenné ploty jsou na místě. Určitě ne styl ala sloupek a mezi tím prkna nebo plech. Každopádně vždy záleží na kontextu a charakteru místa a objektu.
Odpovědět
@janzah Moderní dům pro mne znamená - jednoduchý tvar i barvy, hmota kvádr / krychle, plochá střecha, velkoformátová okna. Jinak děkuji za příspěvek. Přikláním se také k hladkým tvarovkám, ale plot musí mít s ohledem na regulativ sloupky a výplně 😞 U tohoto typu oplocení mi bohužel připadá většina plotů staromódních, tak hledám tipy, jak i tak docílit moderního vzhledu.
Odpovědět
Best Roka se mi docela líbí. https://www.best.info/nas-sortiment/p... A pokud uvažujete o gabionech, na tohle jste koukala? https://jezernikralovstvi.wordpress.c...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?