Plastový plot. Máme obavy, jak bude vypadat později

Je tu prosím někdo, kdo má kolem domu plastový plot? Pořád o něm uvažujeme, ale mám docela obavy, jak to bude vypadat za takových 10-15 let.
Odpovědět
Profilova fotka
baruna: ja ho chci mit urcite,ale jeste nejsme ve fazy, aby se plot delal, ale ted posledni dva vikendy jsme ho delali u meho tchana na baraku a vypada to dobre. A dle meho - plast je vecny. mame to teto firmy - http://www.recyklace.cz/cs/produkty/P...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vůbec jsem netušila že něco takového existuje :-| , ale jak jsem koukla na ty stránky tak máme velmi podobné obklady na balkoně a jejich jediná nevyýhoda je, že časem blednou (no máme je tam 30 let a letos je budeme dávat pryč....), myslím, že vydrží teda docela dlouho. A určitě je nějaký přípravek, kterým by se to dalo dobře udržovat. Šťastnou ruku při výběru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak myslim ze 30 let je hodne dlouha doba:-)
Odpovědět
Godi, díky za odkaz - máme je vybrané také tam ;-) Jenže já jsem prostě pořád na vážkách. Z duše nesnáším plasty, takže bych radši plot dřevěný, ale zase bychom museli pořád natírat a to si mi taky nechce :-D
Odpovědět
Profilova fotka
baruna: ja taky plast moc nemusim,ale kdyz bych si mela predstavit, ze to mam kazdy druhy rok natirat - dej me pokoj, ani nahodou a vazne to nevypada vubec spatne. Z dalky vubec nepoznas ze je to plast, dobre se s tim dela.
Odpovědět
Godi, jsem taky děsně líná natírat každý rok dřevěný plot :-D Hele a nemáte náhodou psa? Já bych totiž ještě potřebovala vědět, co to s tím plotem udělá, když na něj bude náš drobeček (47 kg rotvajler) skákat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
baruna: my nahodou psa nemame, ma ho tchan a pes je v pohode, je teda fakt ze tam ten plot je par dni ale zatim to vypda ze si ho ani moc neprohlizi. Tchan ho nema hned od zeme, ale ma tam takovy "sokl" a teprve pak ma ty planky.
Odpovědět
Profilova fotka
ale rekla bych, ze kdyz vrtacka s tim mela co delat, tak pes to neznici:-) Ne ze by se to spatne provrtavalo,ale jako nuz maslem to teda neprojelo
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Já sháněla plot taky... docela dlouho mi trvalo, než jsem si vybrala z firem, která by byla schopná to vyrobit a zařídit (přeci jen mám trochu netypickou zahradu). Firma slíbila realizaci, ale pak se hrozně dlouho nic nedělo, takže jsem to vzdala. Pak jsem v telce koukala na Loskutáka a tam byla reklama na nějaké stránky, kde prý výběr vyřeší za mě :D Tak jsem si dala inzerát a plot je na světě... je to super a rychlé, takže doporučuji :) http://www.aaapoptavka.cz/poptavky/13...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@godi1 ahoj, můžeš mi prosím napsat kdo vám plot dělal a jak jste spokojení?
Odpovědět
Profilova fotka
@bublina88 Plot nám dělala jedna firm z Pardubickeho kraje - zeptam se ti manzela, ale ty nam delali jen sloupky, ktery jsou stavebnice a je to uz v kuse a vypadá to dobre, planky máme z Bohdance z Transformu a to jsme si tam už přidělali sami.
Odpovědět
@godi1 fotku by jsi prosím neměla?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
zkusim neco najit, posli mi mail a ja ti poslu
Odpovědět
Profilova fotka
@bublina88 jinak ta firma je http://www.progos.cz/
Odpovědět
doporučuji Transform z Lázní Bohdaneč viz odkaz v prvním příspěvku této diskuse. My osobně plot tedy nemáme,ale děda má už x let a vypadá to pořád dobře.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
před 5ti lety jsem si plastový plot pořídil, stál mne přes 50 tisíc .V třetím roce prostupoval na plotových plánkách šedý povlak který se pak za další rok a půl dále stupnoval.Do barevných plastových pláněk se přidává jako plnivo křída,která při uv záření prostupuje na povrch.Firmy který tyto plastový ploty prodávají vám neřeknou úplnou pravdu,budou vám jen tvrdit že plot je bezúdržbový .Bezúdržbový je asi 2 roky,další rok budete jen leštit a leštit.Kdybych to tenkrát věděl,nikdy bych do toho nešel.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Sohlasím s cherrytomato, plastový plot od Transformu je barevně stálý cca po jedné sezoně, kdy mírně vybledne, dále se již barva nemění. Bližší info zde: http://www.plotyolomouc.cz/plastove-p...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Máme plastový od firmy Polyprofil. Je to stejný materiál jako na bílých plastových oknech. Máme ho zatím 2,5 roku a maximální spokojenost. Vůbec se nezměnil - barevně ani tvarově. Je stále perfektní. Zejména pokud toužíte po bílém plotě tak jednoznačně doporučuji!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj ,mám plastový plot kolem domu a jak tu píše pan ze má 5let plastový plot má pravdu Já mám 6 let a vypadá hrozně. Dělala mi to brněnská firma Davson ze starého liskovce. Když jsme si to nechali dělat majitel firmy byl vstřícný a ochotný ale ani slovem se nezminil že barva se změni. ..a Já to reklamovala a snažila jsem se s nim domluvit.Původní barva byla hněda a teď je flekata. Pokud mohu doporučit v žádným případě nedělat barevný. Nevím jak bily ale po informací kdy jsem volala i výrobci nedávají záruku na barevnost.Takže po tomto nejlépe vyměnit. Sice plast je na furt ale barva ne a ti kteří to nabizi tak lžou. ;-) a pro mě je firma Davson neserijozni a aby se mu nedali dat recenze na jeho stránky má to blokovany proč by je měl taky přístupný?
Odpovědět
@nosorozec milý pane máte pravdu až na to ze leštit asi nepomůže , kdybych toto věděla tak 100 %do tohoto nejdu. To bych si dala dřevo a natírala to, ale plast se natřít nedá. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
A co plaňky z dřevoplastu či toho plného recyklátu? Rodiče mají duté plaňky bílé už asi 20 let a v pohodě, jen postupně začaly uhnívat šrouby, kterými jsou plotovky přidělány.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?