Dělal někdo plot ze dřeva s vodorovnými laťkami?

Je tu někdo, kdo si udělal plot ze dřeva s vodorovnými laťkami? Doma mě od toho zrazují, prý je to náročné na údržbu a dřevo brzy shnije. Jde to dřevo nějak naimpregnovat, aby déle vydrželo?
Odpovědět
Profilova fotka
jednu fotku jsem přidala do svého alba. Doporučila bych lepší dřevinu než smrk, dobrou impregnaci a přichycení v nerezu, pak určitě vydrží. Plot na fotce je starý asi 5 let.
Odpovědět
také máme plot s vodorovnými laťkami a jsme spokojeni, zatím ho máme jeden rok. přikládám odkaz na fotku http://www.modrastrecha.cz/blog/atala... fotka je z loňského roku, kdy ještě plot nebyl zcela dokončen chybí vrchní část, která je z nerezového drátu.
Odpovědět
Profilova fotka
@anelli1 My máme plot s vodorovnými plaňkami, ale zvolili jsme hliníkový (určitě bude někde v mém albu). Je úplně bezúdržový a zatím jsme s ním moc spokojení. Každý rok ho natírat bych určitě nechtěla, i když máme jen cca 10 m.
Odpovědět
taky jsem uvažovala o vodorovném řešení, ale tak aby byly laťky v zákrytu za sebou trochu, neumím to vysvětlit, tak tu nějaké fotky, prcka si nevšímejte jde o ten plot... tam mi přijde, že je namáhána nejvíce ta vrchní ale chrání částečně ty ostatní, no nevím.... máte někdo zkušenost?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?