Plot z pletiva - na kolik vás vyšel?

Dobrý den Dělali jste plot (viz. obrázek) sami nebo firma? Na kolik Vás vyšel? Mě přišla nabídka a přijde mi to jako hezký ranec: oplocení poplastovaným pletivem s podhrabovýma deskama - délka 135m - 129 000,- Kč bez DPH
Odpovědět
@alfonss Dobrý ráno. Chystám se ho dělat sám. Teď jsem nakoupil materiál. Budu dělat dvě strany pozemku (jeden bok už udělal soused a předek má čas) dohromady 72 metrů. Poplastovaný antracitový pletivo 125 cm a podhrabové desky 30 cm. Jen nebudu mít ty patky co jsou na obrázku, ale pozinkované úchyty. Za materiál jsme dal 29.000,-Kč. Za půjčení motorového vrtáku flašku slivovice a beton vyjde tak na pět stovek. Tak ti to asi vychází klasika - půl materiál a půl práce.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, také ho máme, i s bagrem (vrtání děr pro sloupky) to bylo pro 40 m cca 40 tis. . Vrtákem to v našich jílech nešlo. Výška pletiva je myslím 150 (ale možná 160 už je to přes dva roky) podhrabovky asi klasické 30 cm. V albu mám postupný vývoj i aktuální stav ;).
Odpovědět
Profilova fotka
@alfonss tak ne - 25 tis to bylo (ten zbytek už byly stromky, nářadí apod. ne plot jako takový)
Odpovědět
@alfonss me se to zda moc. Mame nacenenych 100m bez podhrabovych desek za 100tisic bez dph. Ale je v tom brana+branka za 50 tisic.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak Pocitej ze 3m 30cm vysoka podhrabova deska stoji 500. Takze razem to mas plus 16tis k tomu drzaky a prace.... Tim neobhajuju ze to je levne. Ale neprijde mi to ani premrstene. Jen v materialu (bez betonu) jsi pri svepomocne vystavbe nekde kolem 400 za metr
Odpovědět
@jumpmans jj, přesně těch 400/m mi to vychází @alfonss na stránkách dodavatelů jsou kalkulačky plotů. Tak vše zadáš a ukáže to cenu. Dá se tam zaškrtnout i montáž a ukáže to cenu s prací. Stránky české ploty a pod.
Odpovědět
@jumpmans jak vim:-) ....zjistovala jsem si to + prace...to je zase par tisic navic. Zakladatel se o zadne brane a brance nezminuje, ale kdyz srovnam 135m za 130 tisic a 100m za 50 tisic. Tak mi to prijde hodne I s tema podhrabovyma deskama. Samozrejme pokud si to udelas sam jsi financne uplne jinde ;-). @alfonss jinak kalkulacka je I na serveru e-pletivo sklad maji u vsetina, ceny slusne, dopravu zzdarma a jeste ti pujci vrtak kdybys zakladal na vruty.
Odpovědět
@bamak děkuji, taky mi to přijde hodně, do 60 materiál a jasně chápu, to samé práce
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak alfonsovo 135m za 130tis vcetne podhrabovych desek a tvych 100m za 50 plus cena za desky, drzaky a jejich montaz. atp - tj jsi razem ne na 50 ale klidne na 80-90. Je treba si uvedomit ze z tech mych pocitanych 400 za metr materialu tvori desky s drzakama pulku ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Už si to přesně nepamatuji, ale dost udělá i ta cena těch patek, mám přesný rozpočet doma - kdy jsi chtěl pošlu - ale připomeň se :) manžel tam má každou svorku, drát, výkop ;)
Odpovědět
Dělali jsme sami s obrubníky jako je na obrázku, cca 146 m, materiál za pletivo a sloupky asi kolem 45 tis. (výška 150 cm, máme ty zesílené sloupky i pletivo ne to nejslabší, v černé barvě), cca 5 tis. obrubníky + beton, to nedokážu odhadnout... (nějaké fotky mám v albu), kolem 1,8 tis. bylo za vyvrtání sloupků
Odpovědět
@jumpmans hmmm, nevim, nebudu se o to prit, nedokazu odhadnout kolik by chteli za takovou vicepraci.....az tu budou, schvalne se zeptam :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
podhrabovky + ty vyfocené "kostky" cena 40 m = 7700,-. Kč bez daně, v rok 2016, tak si to vynásobte (jen za materiál, a práce s tím bylo fakt hodně)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?