Plot z pletiva - prosím o radu ohledně ceny a práce

Ahoj, prosím o radu, jaký a jak udělat plot kolem zahrady, kde plánujeme časem stavět ( materiál, výška, brána, branka, postup atd.). Délka cca 240m, ze tří stran "místní obecní vesnická" cesta, ze čtvrté již má soused zatím provizorní. Vzhledem k velikosti - omezený rozpočet - zřejmě pletivo a sloupky. Bude to cca 85 sloupků, proto uvítám každou radu kvůli ceně a hlavně práci :-) . Chceme svépomocně, na jak dlouho to odhadujete? Jak jste to udělali Vy? Děkuji.
Odpovědět
Taky se chystáme na provizorní plot z pletiva, zatím nám poradili jen to, že lesnické pletivo je levnější, ale ještě jsme to nestudovali...
Odpovědět
zkus se podivat tady - taky jsme tu kupovali pletivo. I ti to privezou. www.novimetal.cz a plot nam delal tento pan. Moc sikovny, ale nevim zda nejsou Budejice z ruky.)) http://plotykd.webnode.cz/o-nas/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
ahoj, tak jsme se taky rozhodli oplotit provizorně pozemek, a jelikož nemám přersnou představu jaký plot bude finální tak lesnické na provizorium je dostačující.. hlavně kvůli volně pobíhajícím psům a co lidi nemaj na vodítku, přes pozemek nebudde nikoho dráždit chodit.. a bude to aspon ohraničeno. dá se říci už to je překážka i pro případný lup...ikdyž jen malinká..:( mno u nás v českém těšíne prodávaji 125cm za nějakých 20kč /m takže minimální investice ale poslouží účelu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Obnovuji téma a chtěla bych se optat ohledně ceny plotu z pletiva. Uvítám každou radu. Cca chceme 120 metrů a dělá to asi 60 trubek.
Odpovědět
@spygy Ahoj, máme oploceno ze tří stran 160cm., včetně branky160x100cm. a dvoukřídlých vrat 160 x 360cm a sloupků /30ks/ a vzpěr /14 ks/. Celková delka oplocení cca 81 m. Nám to vybraná firma z prací a materiálem spočítala na cca 40 tis. Oplocení je od firmy www.Wiremetal.cz /doprava zdarma/. Levněji jsem to nenašel ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ps273877 Děkuji ti, to je krásná cena a opravdu ceny mají krásné, já počítla, že bude za plot min. 80 tisíc :-(
Odpovědět
@spygy Také nás mile potěšila konečná cena :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, chci si realizovat pletivový plot sám, nemáte tip na to, kde v Praze nebo v blízkém okolí nakoupit materiál za dobrou cenu? Kde jste kupovali materiál na pletivový plot vy? Budu potřebovat poplastované sloupky 220/48cm, vzpěry, vyvazovací dráty, poplatsovaní pletivo 150cm apod. , ale také betonové podhrabové desky (3 m dlouhé) a jejich držáky. Někde nemají podhrabové desky, nebo je mají, ale je to daleko a dovoz je vždy individuální cena, která vyjde draho. Proto hledám blízko Prahy, e-shopy co jsem našel jsou zpravidla na Moravě apod. Předem díky za tipy.
Odpovědět
Ahoj, zrovna takový plot stavíme, ale ne v Praze..jen jsem ti chtěla poradit, abys obešel sousedy se stejným plotem a zeptal se jich odkud ho mají. Má to své výhody: dostali jsme kontakt na prodejce jež sídlí přímo v obci kde máme pozemek. Cena stejná jak v e-shopu, dovoz zdarma(hodil si matroš k sobě na zahradu a my si ho tam jen vyzvedli), ochotně nám půjčil (zdarma) vodováhu na ploty-takovou malou krabičku-manža si jí nemoh vynachválit. Bránu nám dělali na zakázku, protože ten tip (s FAB) jejich dodavatel nedodával=cena opět stejná jak v nejlevnějším e-shopu. Ochota, spolupráce, komunikace na jedničku. Furt řiká: "Tady jste na vesnici, tady to funguje jinak" 8-) Dokonce i navrhl manžovi, ať s nim jde někdy na pivo....to už mi přišlo trochu divný, asi po něm jede :-D :-D :-D a tady je pro představu jeho cenová kalkulace: Sloupek poz. 2 m - 92,- Kč/ks Vzpěra poz. 2 m - 118,20 Kč/ks Pletivo PVC 125 - 40,80 Kč/m Brána z trubky bez FAB - 3,60x1,20 - 3930,- Kč/ks - obj. do 3 dnů Brána z jaklu s FAB - 3,60x1,20 - 4700,- Kč/ks - výroba na zakázku do týdne Napínací strojek PVC - 11,60 Kč/ks Drát PVC váz. balení 50 m - 51,40 Kč/bal. Uvedené ceny jsou bez DPH (21%)
Odpovědět
@dejvi viz výše..
Odpovědět
@tlustoska Děkuji za tip, kouknu tedy na nové domy, my jsme ve staré zástavbě a tam pletivový plot dělali talk před 40 lety ;) Ale v nové zástavbě se zkusím zeptat.... Pokud má ještě někdo tady tip na dobré ceny plaetiva a hlavně rtřímetrových podhrabových desek, dejte vědět.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@spygy a to byla cena od firmy anebo svojpomocne tych 80tis??
Odpovědět
Článek se načítá
@dejvi Ahoj prosim te na kolik te nakonec vysel plot??
Odpovědět
@niccky.z Ahoj, pletivový plot s betonovými podhrabovými deskami, výška pletiva 150cm, a stínicí tkaninou, nás vyšel na 23 tis. Kč (práce vlastní). Dodavatelsky by nás vyšel na 35 tis. Kč. Je to jen plot, žádná brána a branka. Přední plot s bránou a brankou máme zděný (betonové tvárnice). Všechen materiál jsem nakupoval zde: http://www.ceskeploty.cz/ tehdy zde byli nejlevnější, nyní nevím.
Odpovědět
@dejvi a jeste kolik metru ste delali??
Odpovědět
@niccky.z Pardon, myslel jsem, že jsem to napsal - 25metrů. Jinak do ulice jsme dělali stejně dlouhý plot zděný (z tvárnic), s dřevěnými výplněmi (laťkami) a brankou a posuvnou kolejničkovou bránou s el. pohonem a i svépomocí jsem byl na 100 tis. Kč při stejné délce. Samozřejmě, že číst toho dělá posuvná brána, ale i tak jen plot s hloubením základu apod, by byl cca 60- 0 tis. Kč.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
Dobrý den, můžu Vám nabídnout montáž plotu. Působíme ve středočeském kraji (nejvice Beroun,Kladno,Praha,Plzen) po domluvě cela ČR+zahraničí. Specializujeme se na montáže,také umíme zabezpečit materiál. Férové jednání a rozumné ceny.
Odpovědět
plot bez podhrabové desky a bez betonovaní (máme trubky na vrutech) ze 3stran pozemku bez branek 37770,- firmou, obvod 82m
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Betonové ploty včetně dodání od FCC BETON jsou sázka na jistotu. Vše zajistí přímo oni od vyrobení, pro odvoz plotu vlastní dopravou až po stavbu plotu. Barví ploty dle požadavků klienta takže mohu jen doporučit. https://www.fccbeton.cz/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?