Stínicí tkanina na plot - prosím o radu

Ahoj, prosím radu, postavil jsem plotek 170cm vysoky .. když se koukám po stinicí tkanině tak na trhu je jen 60% zastínění na 170 cm .. jenže potřebujeme aby přes to nešlo skoro vidět .. takže 90% jenže ta se dělá pouze ve výšce 160 a 180 cm .. jde nějak šikovně ta tkanína upravit aby se dala přichytit 180cm na 170 cm plot? Pokud jsem viděl dobře jsou tam nějaká oka na uchycení tak aby to nedělalo paseku a když bych to někde přehnul aby to pak větr nerozerval .. Díky za rady!
Odpovědět
@zdenna Ona ale ta tkanina je stejně pořád jen takovým jakýmsi prozatimním řešením. My jsme na oplocení dávali latě z PET flašek, umělohmotné,které vypadají "jako"dřevo,ale nejúžasnější na nich je to,že jsou vvěčné a bezúdržbové. Prodávají v různých desenech a barvách.
Odpovědět
@zdenna Sousedi si koupili super hustou tkaninu a......vítr jim vyvrátil plot. Ale nemají takové základy jako vy. A co se na nějakou tkaninu a vůbec schovávání se za neproniknutelnou stěnu nevykašlat? ;)
Odpovědět
@atilius problem je v tom ze sice mame ze sousedem dobry vztah ale mame kazdej terasu na stejnou stranu a tudis se na sebe stale koukame a soukromi neni zadne.. proto ta tkanina.. pak tam pujdou thuje ale to je az za x let do poradne vysky..
Odpovědět
@zdenna hmm, jak myslíš. A lidi se pak diví, že nemají dobré vztahy na vesnici se sousedy. Aby jo, když se nepotkávají, nezdraví a jediný moment, kdy se vidí, když z té ohrady někdo vyběhne do auta. Ale tak to vidím já a třeba se pletu. ;)
Odpovědět
@atilius vidis to moc cerne.. vztahy jsou tu az moc dobre.. jde jen o male zachovani nejakeho soukromi.. vic v tom nehledej..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@catle Dobrý deň, ako prosím vás vyzerajú tie late z pet fľašek? A ste aj po čase spokojný? Ďakujem.
Odpovědět
@nina004 jsme i po 16 letech,kdy late söouzi coby plot,ti nejspokojenejsi- zadna idrzba ü,otu nehrozi,late drzi,nekrouti se a po letech chytly i zaiimavou patinu,takze zcela splynuly s prirodou. Celkem dost na to lidi prichazeji,co tak vidim na prochazkach,kdyz nechteji byt otroky svych latifundii
Odpovědět
Tyhle tyčky co máte mám taky, měl jsem na nich tkaninu a celý plot mi to při větru ohlo, tak jsem ji sundal. Rozhodně nedoporučuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?