Stinici tkanina na plot

Ahoj, uvazuji nad stinici tkaninou na plot, nez nam vyroste zivy plot. Líbí j se mi hneda ci piskova barva a zastineni 90 %. Jake mate zkusenosti s vydrzi tkaniny? Myslite, ze by sel plot nastavit napr. latkami tak, aby se na nej dala dat tkanina o 50 cm vyssi? Dekuji 🙂
Odpovědět
Při zastínění 90% pozor na vítr, chce to opravdu pevné sloupky.
Odpovědět
My jsme meli plot asi 90 cm se sloupky (puvodne trubky z leseni). Napichali jsme po 2 metrech roxory a natahli plot 180 cm vysoky, klasicke poplastovane pletivo. Na nem je bambus, tkanina se mi nelibila, jsme na vesnici. Bambus neni mistni, ale alespon prirodni a potrebovali jsme toho pres 50 metru (rohovy pozemek). Mame celou zahradu pred domem, takze i bazen a detske zazemi. Uz kere trochu prorustaji do pletiva a skrz bambus, takze pocitame s tim, ze to jednoho dne bambus pozere uplne. Kdyz jedete na kole nebo autem, bambus z boku je absolutne nepruhledny. V tech mistech, kde by mohl byt pruhled z chodniku je bambus dany ve dvou vrstvach.
Odpovědět
Údaj 90 % je nicneříkající, sledujte raději gramáž. Já jsem koupila 160g a počítám s tím, že průhledná bude. Stoprocentní stínění je od 200g nahoru a je to právě na pováženou co se týče větru, může se potrhat anebo i vyvrátit sloupky. Taky jsem původně chtěla tyto barvy, u té pískové jsem ale měla strach, aby to moc nesvítilo a hlavně by to asi neladilo k domu a použitému dřevu apod. Vzala jsem nakonec antracit a čekám na doručení. Jinak my máme sloupky tuším 160 cm a budeme muset nadstavit dřevěnou latí, hranolem na 200, síť jsem totiž vzala 2 m, potřebujeme vysokou clonu, i proto jsem radši vzala menší gramáž, aby to při větru nedělalo problémy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?