Napojení SDK na zdivo

Ahoj, prosím o radu. Dokončil jsem SDK stropy a teď řeším otázku, jak vyplnit mezeru mezi SDK a zdivem - stěnou. Někdo zastává názor, že se mezera má dotmelit, někdo zase, že se má vyplnit akrylátem. Jenže většinou to prý končí tak, že stejně za rok nebo dva ten spoj praská a musí se to znovu opravit. To se mi teda moc nechce. Co takhle dát do onoho roku pásku? Něco jako Easy Flex Pro a další pásky na podobné bázi. Myslíte, že to praskat nebude? Díky za vaše cenné názory ;-)
Odpovědět
Dělal bych a budu zřejmě dělat tak, jak radí páni Vorlíček a Jaskva http://forum.tzb-info.cz/123247-napoj...
Odpovědět
@wendha sparu vytmelit a pres to dat pasku...konkretne pouzivame pasky pro vnitrni rohy Strait Flex...bydlime pul roku a tuk tuk nic nepraskla...
Odpovědět
Profilova fotka
přítel je od fochu a to praskání je použitým materiálem, značkou. pásky máme ve spárách mezi sdk deskami na stropě. aby to bylo hezké dlouhodobě, tak jsou to tři myslím dvě vrstvy tmelu, mezi každou broušení a na závěr ta akrylátová myslím a pak zas broušení. v napojetí stropu a zdi ale pásku nemáme. věřím mu, že on sám sobě po tolika letech zkušeností to určitě neošidí a udělá tak, aby to bylo hezké, kvalitní a vydrželo co nejdéle. prasklin po půl roce se fakt nebojím :-)
Odpovědět
Díky všem. Zítra to budu realizovat a dám vědět jak to dopadlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wendha tak zrovna dneska zadělával - akrylátem. značku jsem teda ale nekoukala ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?