Pudní schody vlhkost

Zdravím mám namontované pudní schody fakro zatopil jsem do podlah nových aby to vysychalo a nafoukly se schody nejdou zavřít nafoukla se i ta pohledová deska na nich je zvlněná myslíte ž aš to vyschne vrátíse do puvodního stavu?
Odpovědět
@jirkajn Bohužel dřevo, různé pilinové desky osb desky nemají vodu příliš "v lásce". Kdysi mi při povodni zvlhli dveře dřevěné dýha se sice vrátila ale zůstala zvlněná a dveře poškozené, vchodové to sice relativně přežily ale zkroutili se později kondenzační vlhkostí díky stavebním pracem..... Počkejte co to udělá ale zázraky bych nečekal.....
Odpovědět
Profilova fotka
@jirkajn z tohoto důvodu je namontuji až bude veškerá vlhkost z práci pryč, protože máme taky fakro a ten dekl je ze soolitu a stačilo je mít chvíli na stavbě a už se konce začaly pomalu rozvirat ale to už se do původní polohy nevrátí jak to jednou na bobtná tak se to nevrátí. Jako tohle moc dobře řešený fakro nemá na to jaká je to značka.
Odpovědět
@jarin1 no super měli by na to aspoň upozornit
Odpovědět
@jirkajn Dneska většinu firem zajímá jen jedno, aby dobře prodali, vaše spokojenost je nezajímá, to jsou jen hezké reklamní řeči.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám taky Fakra, ta s třemi těsněními a žádný problém. Topím a žádný problém. Je důležité, aby byl výlez opravdu parotěsný, pokud není, tak právě dochází ke kondenzaci na konstrukci výlezu a tuto vodu do sebe dřevo natahuje a dochází tak k deformaci.
Odpovědět
Profilova fotka
Reklamovali jsme a přijel pan vyměnit za nové. 😉
Odpovědět
@pyramis no mám ty samé a takto dopadly
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?