Sádrokartonové podhledy

Ahoj všem. Momentálně montujeme konstrukce pro sádrokartony ale pořád ne a ne se rozhodnout, jak to udělat v obýváku s kuchyní. Mám rád minimalistický a čistý styl, ale tak nějak si neumím představit rovnou plochu v poměrně velké místnosti. Obývák s kuchyní má 58m2. Nějaké tipy? Vchod do místnosti na obrázku vlevo dole.
Odpovědět
Klasicky udělat podhled nad kuchyní. Pak to dotáhnete osvětlením nad stolem a bude ;-)
Odpovědět
Já mám kuchyň oddělenou příčkou cca 170cm na délku, nemám ráda kuchyň úplně spojenou s obývákem, ale přitom je součástí ;-) něco jako kdyby místo toho tvého zeleného ostrůvku byla příčka, ale každý to nemusí. Já tím vyřešila i místo pro lednici, troubu,mikrovlnku.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já bych to spíš zkusil vybavit zelení a doplňkama..než dělat nějaký odskočený podhled v kuchyni. Viděl jsem to a moc se mi to nelíbí. Přece jenom se člověk na strop moc nedívá, spíše do prostoru.
Odpovědět
@slamer Tak ne vždycky to musí být devadesátková hrůza, dá se to udělat i moderněji. Např. https://i.pinimg.com/564x/f3/83/09/f3... a mnoho jiných. Samozřejmě je to jako vždycky hlavně o celkovém konceptu toho prostoru. Není to použitelné všude. Ale obecně se velké plochy ve tvaru obdelníku/čtverce s klasickou výškou stropu hůře zútulňují. Chce to nějaké optické členění prostoru. My máme stejně velký prostor jako davex, ale do L. Tam je to trochu snažší.
Odpovědět
Profilova fotka
@netmaster návrh je to pěkný. Nic proti tomu nemám. Já budu řešit taky prostor do L, tak jsem si říkal, že taková úprava stropu u nás nebude nejspíš nutná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?