Largo 85 Economy - kolik stojí obytné podkroví?

Ahoj, ráda bych se zeptala, zda jste někdo stavěli Largo 74 Economy od RD Rýmařov s obytným podkrovím...? Jak je v tomto případě orientační cena, prosím? Díky moc, Jana.
Odpovědět
Také bychom byli rádi, kdyby někdo na toto téma odpověděl.
Odpovědět
@janaa1 Dobrý den, každá případná dostavba se kalkuluje dle konkrétního řešení. Např. viz http://www.uspornedomy.cz/katalog/lar..., varianta řešení dispozice číslo dvě včetně cenové kalkulace. Zároveň doporučuji načíst popis domu ohledně užitného podkroví. Jakékoliv úpravy se řeší v rámci poptávky konkrétní dispozice domu, včetně případných úprav s projektantem zdarma. Largo 85 je primárně navržen jako přízemní dům s obdélníkovým půdorysem pro lokality, buď CHKO nebo horská území, s požadavkem na minimální sklon střechy 38°.
Odpovědět
No, tak vidím, že už se na mě podepisuje předvánoční stres - v otázce je Largo 85, ale v detailu otázky jsem napsala Largo 74... :-) Jen pro upřesnění myslím samozřejmě Largo 85...jde nám o to, že budeme mít poměrně úzký pozemek a tento typ domu by nám tam seděl úplně přesně a akorát ;-) Každopádně děkuji moc za vysvětlení. Pokud byste měli někdo fotky tohoto domu, budu ráda, jestli mne necháte do fotek nahlédnout. Na webových stránkách RD Rýmařov má sice tento typ fotografie, ale píší tam, že je zvětšený o 5 modulů...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahoj všichni, stavíme Largo 85 s obytným podkrovím na Nymbursku. Základní cena byla ještě 1.680.000, po nacenění vidím na CN částku 219.482 za zateplené obytné podkroví. Plus dvě střešní a dvě štítová okna, 12.097,- za štítová, 56.000,- dvě okna střešní, žárově zinkované zábradlí pro francouzské okno štítové 2ks 6.071 za obě. Ceny bez DPH. Domek bude hodně podobný domku pana Červeného v Rýmařově, ten je k vidění na adrese Jesenická 41, Rýmařov, doporučuji se jet podívat, byli jsme tam.
Odpovědět
Profilova fotka
@janaa1 pošlem fotky, dneska začínáme lít základovou desku a v říjnu - listopadu bychom měli bydlit.
Odpovědět
Ahoj, Largo 85 u mě také postoupil do výběru s tím,že bych hned udělal obyvatelné podkroví.Tento typ domů se nám se ženou líbí a na vesnici kde budeme jako poslední s výhledem na lesy by se dokonale hodil. Fotečky bych také rád viděl :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jo, zatím mi dělají ztracené bednění, fotit se bude ode dneška. Na pozemku mám firmu Stade, základová deska pro RDR: jednoho pána v letech od Kroměříže a dva mladé kluky z Moldavska, všichni tři jsou moc milí. http://www.stade.cz/ je oficiální partner a reference je chválí. Jinak ten domeček pana Červeného je na http://www.rdrymarov.cz/largo-85-economy, ale je potřeba brát v úvahu, že má ještě garáž (kupodivu velice zdařilá) a že je delší o 1,5 modulu, což jsme chtěli, ale to by přišlo asi o 200 tis. dráž a na to fakt nemáme.
Odpovědět
Profilova fotka
virtuální prohlídka domu pana Červeného je na http://www.uspornedomy.cz/virtualni-p...
Odpovědět
@popel Velké díky,to je moc pěkné.Jdu se ještě pokochat.ten dům pana Červeného se mi fakt líbí :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@popel Ahoj , jak nakonec dopadla Vaše stavba? Jste spokojeni. Je možné se někdy podívat n Váš dům. Děkuji. Vg
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?