Projekt RD

Ahojte👋Chystáme se na stavbu menšího RD.Ráda si vyslechnu vaše názory a popřípadě i rady co by jste na projektu změnili.Moc se mi nezdá ten obývák s kuchyní...pan projektant mi tam zrušil ostrůvek a francouzské okno z kuchyně,kde jsem chtěla vynášet jídlo a kafčo na terasu.Moc si to nedovedu představit proplétat se mezi jídelním stolem ať něco pronesu na terasu....Moc díky za rady🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Ty francouzský dveře na terasu mi dávají také smysl. Mám je taky hned u kuchyně a je to pecka, nejkratší cestou s tácem ven.
Odpovědět
@iveta_coganova Urcite se dveri, ani ostruvku nevzdavejte. Oboji je skvele, osobne mi ostruvek moc chybi, priste bych ho dala 100%. Vy jste zakaznik, tak jakepak zrusil.
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem pro zachování ostrůvku a francouzské dveře z kuchyně na terasu jsou určitě super. To bych si prosadila
Odpovědět
chtělo by to nakreslit jak jste myslela ten ostruvek, teda nějak mi tam velikostně nepasuje.. OP je vůbec divnej, kde je TV? kde je nějaká stěna knihy apod?
Odpovědět
Nevim, zda projekt domu je vytvoreny uplne stastne.....prvni co me uhodilo do oci, tak svetla vyska v prizemi je pouze 2.550m, pouze za predpokladu, ze plati kota v pohledu, ale pak na konstrukci stropu nezbyva moc mista. Takova svetla vyska neni ani podle normy. Vsechny podkrovni mistnosti maji postele v nizke sikmine, kde je dost mala vyska dle pohledu a dokonce je tam i jeden psaci stul. Obyvak bez uloznych prostor. V hlavni loznici nemate ani kam dat pomalu skrin a pritom je to velka mistnost. Naddimenzovany (stavebne drahy) suteren vuci zbytku domu. Umrnena vstupni chodba, kde se dva lidi s taskama umlati. Obyvaci pokoj bez TV a malinky. Kuchynsky kout ergonomicky spatne, budete litat ze strany na stranu. Schodiste v obyvacim pokoji, to je na zvazenou. Okno z jidelny na terasu....jak se vubec otevira, posuv to neni a otvirave to byt kvuli stolu nemuze, takze to vypada jako fix i podle pohledu..........................
Odpovědět
@iveta_coganova Mne to až na drobnosti přijde fajn malý dum. Pokud ostrov, tak místo části linky se sporákem. Sice bude ostrov a fr. okno, ale budete muset přenášet věci a budete mít v prostoru digestoř (pokud nebude v lince tedy🙂). Pokud budete chtít TV, otočíte sedačku zády je stolu a TV dáte na stěnu s krbem.. Nechte si udělat řez koupelnou v patře, ať získáte představu, jak budete lézt z vany🙂 Světlá výška je v rd vyhlaskova 2,5m.
Odpovědět
@japona V podkrovi staci dle normy SV 2,3 m. S tou TV to ctu uz u druheho vaseho komentare k pudorysu... Treba ji nemaji, nepotrebuji. My ji taky nemame a nechybi nam.
Odpovědět
Co porad vsichni mate s tou televizi v obyvaku?
Odpovědět
@puhelin přiznávám se, na televizi, resp. netflix koukám a vadilo by mi ji nemít. A lidi, kteří ji neměli si ji časem stejně pořídili, tak mi přijde rozumné mít vymysleno, kam s ní..
Odpovědět
Profilova fotka
@japona taky nemáme tv už asi 10 let a nechybí nám. netflix jo, díváme se na pc nebo mobilech. telku neplánujeme pořizovat, i když místo na ní jsme si udělali, možná na důchod to bez ní nepůjde. ale jinak to v dnešní době opravdu není nutnost.
Odpovědět
@maty56 My se taky divame na notebooku. Se 3 malymi detmi stejne neni cas. 🙂
Odpovědět
@japona Nemáme TV už tak 15 let a nechybí nám. Jako obrazovku máme, to ano, paří se na tom hry, pustí se film. Teoreticky by se na tom asi dalo něco pustit z TV přenosu, ale nikdy jsme to neudělali. Do domu teda budeme mít kabel pro připojení TV, kdyby náhodou. Ale nepočítám, že se využije. A do obýváku chcem plátno na promítání filmů.
Odpovědět
Článek se načítá
@japona U nas naopak televize z domu sla, zbytecne nad zdrzovala. Z televizniho stolku je ted pribornik 🙂
Odpovědět
@puhelin právě abychom nemuseli koukat na ntb, tak máme TV, resp. obrazovku. Je fakt že na televizní program jako takovy nekoukáme🙂.
Odpovědět
@japona Urcite je na televizu lepsi obraz, vetsi zazitek. Ale nam to tu fakt prekazelo, prasilo se na to. Tak si notebook dame na stolek, rozlozime gauc a valime se na nem vsichni 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Otevřené schody máte přes 3 patra? To bych určitě zvážila, ponese se hluk a od 1pp i chlad. Podkroví bude tmavé, zejména severní pokoj a to je myslím I ložnice. Kuchyň a jídelna určitě okno z kuchyně na terasu, možná spíš než ostrůvek druhou rovnou linku? Kolem stolu na terasu vstup nic moc. Máme podobně a 2x jsem kvůli tomu zvětšovala dům...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?