Jak máte řešený vstup na půdu?

Ahoj, mám dotaz asi pro ty zkušenější, máte řešený vstup na půdu? Prosím o radu a vaši zkušenost, budeme mít udělaný vstup na půdu co je nad garáží (uložné prostory - z garáže po stahovacích schůdkách, z mé vyzkoušení jsou to hubené špricličky a řešení pro pouze dosti občasné použití, člověk se cítí dost nejistě a nejsou pohodlné. Řešíme proto variantu přístupu z podkroví, kde to jde ale pouze jedině z jednoho (dětského pokoje, nelze z chodby tam se tyčí schody nahoru). Pokud ji budu chtít využivat na sezoní věci (oblečení, lyže, kola, ...) vím že tam z garáže nebude přistup nic moc. Máte to někdo řešený z pokoje či zkušenost? Nechce se mi pokoj tímto narušovat ale jak jinak :/ ? Budu ráda za zkušenosti.
Odpovědět
I když tam budeš ukládat jen sezonní věci, bohatě stahovací schody stačí. případně ti s tím pomůže manžel .Ty vylezeš na půdu a on ti to bude podávat - anebo naopak. Dávat pevné schodiště, když to bude jen půda, je podle mne poněkud drahý špás.
Odpovědět
Profilova fotka
máme stahovací schůdky na chodbě a bohatě to stačí, připravíme si věci pod schůdky a pak to tam ve dvou nandáme nebo sundáme, ale kolo jsme tam teda necpali
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s ostatními, padací schůdky musí stačit, taky je budeme mít a spíš bych přemýšlela, které věci tam dávat, kolo by mě taky nenapadlo, s těma počítá garáž, sezónní oblečení půjde do šatny a půdička bude na ty nejméně používané věci, třeba vánoční ozdoby.
Odpovědět
Dobrý den,já bych si osobně udělal vstup zezadu garáže a se schodištěm venkovním.Může se nad něj i vytvořit třeba stříška.Z mého hlediska nejrozumnější.....Stany,lyže,kola...vše rozhodně nebude nejčistší a po půl roce na střeše plné pavučin.Tak všechen ten nepořádek přes celý dům?.... :-) ;-)
Odpovědět
Mame stahovaci schudky. Videt je jen ramecek na strope. Je to dostatecne velke, abych tam ja sama pronesla ikeackou stehovaci krabici. Otevrit jdou snadno, zvladam i jednou rukou :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Ahojda, jak si vyřešila vstup na půdu? Máme podobný problém a koukala jsem na stahovací schody http://www.eko-domov.cz/pudni-schody/, ale nevím, které si z ních vybrat. Můj muž říká, ať si vyberu, co chci stejně jsem doma já. děkuju a hezký den K
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?