Patrový dům s balkonem nebo bez?

Profilova fotka
dobry den :-) , prosim o radu, ideme stavat poschodovy domcek, nevieme sa pozhodnut ci stavat z balkonom alebo bez na poshodie. Kto ma ake skusenosti? dakujem vopred za Vasu odpoved.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě, pokud je k dispozici přízemní terasa napojená na obývací místnost s kuchyňským koutem, tak balkón v patře představuje spíš architektonickou a estetickou záležitost, než funkční užitný prostor. Jestli Vám stojí za vynaložené penize si ale musite zvážit sami. Já bych balkón zvažoval pouze pokud by poskytoval výrazně hezčí výhled, než z přízemí, nebo pokud by byl napojen na venkovní schody a umožňoval rychlý přístup z patra do zahrady.
Odpovědět
Také jsme měli v projektu ke stavebnímu povolení. Stále jsme přemítali, a nakonec jsme ho neudělali z důvodu velké zahrady a terasy z obýváku. Místo toho jsme udělali francouzská okna se zábradlím - to je fajn, dobře se větrá. U kolaudace jsme předložili zaznamenanou změnu - zakreslené pohledy bez balkonu s odůvodněním, že by nebyl využívaný x velká ekonomická nákladnost a bylo to bez problému (měli jsme klasickou "kolaudaci").
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda amen
Odpovědět
My máme balkon a k ničemu nám není.
Odpovědět
Profilova fotka
@patiperra dobry den, dakujem za odpoved, mohli by ste poslat foto ako vyzera vasa fasada zo zadnej strany?
Odpovědět
Profilova fotka
@patiperra dobry den, dakujem za odpoved, mozem poprosit foto ako vyzera fasada domu bez balkonu?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, sice mame bungalov, ale nevidim duvod, proc mit balkon u RD - snad jedine kvuli vyhledu. Ale pro mne je to misto, se kterym jednou budou problemy - zatekani, atd. Asi bych radsi francouzsky okna - lepsi vetrani vs horsi vyuziti prostoru
Odpovědět
Profilova fotka
dakujem za odpoved)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?