2 koberce na sobě, ale shrnují se - čím podložit a jak připevnit?

Bydlíme v paneláku ve zvýšeném přízemí a pod námi se netopí. Máme od země hroznou zimu. Do dětského pokoje jsme tedy dali na celou plochu starší koberec ( krátký vlas) a na to dětský koberec ( kusový se silnicemi), který je jen uprostřed pokoje. Ale ten horní koberec se pořád posouvá. Zkoušela jsem podlepit páskou na koberce, koupila podložku pod koberce (co se dávají na lino nebo parkety, aby koberec neklouzal), ale nic nepomohlo. Zatížit ho na všech stranách nemůžu. Poradíte, zda lze nějak "připevnit" horní kobereček na ten spodní tak, aby se neposouval? Děti si často hrají na zemi. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Kotevni sroub do betonu? ;-) http://eshop.bmkco.cz/sortiment/kotev... Ale ted vazne, co radej dat dolni koberec pryc a dat tam nejaky XPS polysytren a ten prilepit k podlaze a k nemu prilepit koberec (http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=x...) ?
Odpovědět
Profilova fotka
no dal bych také něco pod ten koberec a koberec dal jen jeden a nebo když chcete dva na sobě - tak oba stejně velké přes celý pokoj - aby se ten menší na prostředku nehýbal -)
Odpovědět
Děkuji. Ale ani jedno situaci neřeší. Pokud bych měla možnost a finance dávat něco pod koberec jako izolaci, tak to udělám. :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?