Anhydrit, zajímá mě cena za m2 při podlahovém topení

Ahojky,zajímala by mě cena za m2 při podlahovém topení? a zda se to vyplatí oproti klasickému betonu. Východní Čechy.
Odpovědět
1
2
Ahoj, nám bylo řečeno, že podlahové topení bude stát o 40 tis. víc, než klasické radiátory (myšleno podlahové po celém domě). I tak do toho jdeme, má to pro nás jen samé výhody.... Snad ti tohle aspoň trochu pomůže
Odpovědět
musis urcite take rict, jakou vrstvu anhydritu budete davat. Dava se obvykle okolo 5-6cm.
Odpovědět
Tak to bohužel nevím,ale asi taková která je právě vhodná pro podlahové topení.
Odpovědět
@nickijanicka no správně by to mělo být uvedeno v projektu, ale urcite bych pod 6cm nesel. Treba se pripoji nekdo dalsi, kdo rekne sve zkusenosti.
Odpovědět
@nickijanicka: Střední Čechy: cena za anhydrit za m2 = cca 350 Kč
Odpovědět
Profilova fotka
my máme cenu včetně polystyrenu + anhydrit+práce 479,-/m2
Odpovědět
Jihomoravský kraj: 495,- /m2 vč. polystyrenu a práce
Odpovědět
@drn díky ... to je mnohem přijatelnější než jsme dostali my...
Odpovědět
my máme nabídku na 365 kč za m2 anhydritu v tloušťce 4,5 cm ... kooosek od Brna ;-)
Odpovědět
@flakac ... 6 cm se dává u teplovodního podlahového vytápění, u elektrického údajně stačí míň ... ale ne méně než 4 cm ;-)
Odpovědět
@drn ... @evisek213 ... @evaa.s ... a jakou výšku toho anhydritu máte? a podlahovku máte teplovodní nebo elektrickou? díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijeje my budéme mít teplovodní podlahovku a počítá se s cca 5 cm
Odpovědět
Článek se načítá
@evisek213 ... díky a polystyrenu dáváte kolik?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijeje no my budeme mít podlahu celkem 16 cm...nevím kolik má systémová deska, asi kolem 4 cm, takže polystyren asi 8 cm..
Odpovědět
@lucijeje: výška anhydridu myslím 6 cm...Budeme mít teplovodní podlahovku :-N Podlaha podkroví 12 cm – čistá výška už po zalití anhydridem (pokud chceme dlažbu), když dlažbu nechceme, stačí 11 cm :-D :-D :-D To je info od podlaháře x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijeje vy kolik?
Odpovědět
@nickijanicka: zadejte si poptávku na AAA poptávky a uvidíte ten mazec, třeba se dostanete na lepší cenu než za 365 Kč za m2 ;-) ;-) Chce to fakt vydržet, mít pevné nervy a poptávat a poptávat :o)))
Odpovědět
@evisek213 ... cca 18 cm
Odpovědět
u podlahovky min 5,5cm anhdyritu, kde není, stačí 4cm. Pokud jste z moravy, doporučím Vám firmu. Zaléval jsem s ní 217m2 Průměrná cena vyšla na 250,-- za m2. je to přímo z transmixu, takže nezaplatíte nadspotřebu. Míchá se přímo a je potřeba jen přípojka na vodu. Polystyren jsem si dělal sám, není to nic složitého. Ale pokud chcete, udělají i to.
Odpovědět
@velman prosim o informaci o firmě do IP. Díky. Sice ještě zdaleka nejsme v této fázi, ale v budoucnu se mi to muze hodit.
Odpovědět
@velman poprosím taky, díky
Odpovědět
Přeposílám cenu od dodavatele ze Zlínského kraje: Dodavka a montaz - lity anhydritovy poter (bez podlahoveho topeni) PROFI AFE 225 VL tl. 40-45mm .... 325,- Kc/m2 Dodavka a montaz - lity anhydritovy poter (s podlah. topenim elektrickym) PROFI AFE 225 VL tl. 45mm .... 330,- Kc/m2 Dodavka a montaz - lity anhydritovy poter (s podlah. topenim teplovodnim) PROFI AFE 225 VL tl. 55-60mm .... 400,-Kc/m2 Dodavka a montaz - dilatacni obvodovy pas tl. 1 cm Mirelon s folii ..... 15,- Kc/bm Dodavka a montaz - dilatacni obvodovy pas tl. 0,5 cm Mirelon s folii ..... 10,- Kc/bm Dodavka a montaz - separacni folie T100 vc. prelepeni spoju ...... 10,- Kc/m2 Montaz (pokládka) podlahoveho polystyrenu ..... 30,- Kc/m2 Dodavka podlahoveho polystyrenu (Isover, Bachl) EPS 100 Z vc. dopravy + prořez .... 1250,- Kc/m3 Ceny bez DPH
Odpovědět
@velman: taky bych ráda kontakt na firmu, ta cena je neuvěřitelná, sen :-D :-D :-D Děkuji x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@velman mně se ta cena popravdě moc nezdá....nebyla v tom nějaká sleva za velký odběr? Taky pozor na složení anhydridu...pokud vím tak je jich víc o různé hustotě, příměsích apod. My jsme šli raději do kvalitnějšího...nechtěli jsme riskovat praskliny, nemluvě o uvolňování tox. látek...
Odpovědět
Tak nám nabízejí 400Kč/m 5-6cm tloušťka včetně dopravy a montáže. Těch 250Kč se mi zdá taky divně málo ;-)
Odpovědět
@velman také prosím o kontakt na firmu, děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@lin18 taky jsme měli nabífku za 300,- ,ale přítel říkal, že by do toho nešel, jeho kamarád měl taky nějaký po levnu a teď mu všechno popraskalo...radši jdeme do jistoty..
Odpovědět
Profilova fotka
@evisek213 mně to tehdy naši zedníci vysvětlovali....jaké jsou u anhydridu rozdíly v kvalitě a tím i ceně....ale to už bych šla radši do betonu pokud bych neměla peníze na kvalitní anhydrid. My platili 60 tis. za 120 m2 včetně práce a dopravy a nepopraskalo nám nic a anhydrid byl po 3 měsících suchý. Prý ten míň kvalitní obsahuje víc vody takže taky dýl vysychá...ale nejsem stavař takže tomu zase až tak nerozumím. Jen je mi vždy podezřelé když někdo nabízí něco výrazně pod cenou...
Odpovědět
@lucijeje anhydritu budeme mít 5,5 cm. Budeme mít teplovodní podlahové topení. A celková výška podlahy bude 18 cm.
Odpovědět
upřímně, je mi celkem jedno kdo co říká. Já jsem obeslal 27 firem s poptávkou na anhdyrit. Začínal jsem na ceně 125 tisíc a končil na 66 vč. DPH. mohu to sem dát klidně veřejně, pokud nebude vadit, že je to reklama. Ta firma má 100 5 hvězdičkových hodnocení na nejřemeslníci.cz. já jsem jeden z nich a kalkulaci tu klidně vyvěsím. Anhydrit je to jeden z nejlepších na trhu Mpa 020. Na pochůzku více než dostatečné. Mám vylito 5 měsíců a prasklinu tam nemám ani jednu. Ono praskliny se většinou vytvoří, když neuzavřete po vylití na 3 dny barák a máte v něm průvan. Anhydrit nestejnoměrně vyschne a vytvoří se praskliny.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?