Barva podlahy

Ahoj stavitelé, ale i designeri 🙂 Řeším barvu podlahy (novostavba bungalovu). Jsem rozhodnut pro lepený vinyl v dekoru dřeva, ale váhám, zda má být v moderní barvě šedivý a nebo klasika hnědý. U obou barev spíš světlé odstíny, ne tmavé. U té šedivé barvy se bojím, že to bude celé "studené" a ani si nejsem jist, jak se to potom ladí šedivá podlaha s barvou nábytku. Ta hnědá je klasika. Jak jste to zvolili Vy? Mám se radši šedivé podlaze vyhnout? Přikládám foto rozdílu barev.
Odpovědět
Jaké budete mít lišty a dveře? A jestli budete chtít mít jen bílé zdi? Od toho bych se odpíchnul 🙂 Mohu se zeptat jakou máte cenovou nabídku na podlahy a jakou plochu? Jsme teď taky ve fázi podlahy, dveří a koupelny
Odpovědět
@tomi_28 Plánujeme bílé zdi (na barvy moc nejsme), lišty buď v barvě podlahy a nebo bílé. Dveře s podlahou nedokážeme nikdy sladit, proto zřejmě bílé, v dekoru dřeva. Jedná se o cca 60m2, cena od podlaháře komplet vychází na 1250Kč/1m. Ta šedivá barva podlahy je moderní, ale bojíme se pocitu studenosti, tak proto váháme.
Odpovědět
@veteran7 když bude vše v bílé, asi bych šel do hnědé podlahy, ale je to věc vkusu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?