Betonové podlahy - tip firmy na Kladně

Prosím o doporučení seriózní firmy na zhotovení betonových podlah v RD za rozumnou cenu. Kladno a okolí. Díky
Odpovědět
Za sebe mohu doporučit pana Fošuma staršího a jeho Fosbeton. Dělali nám nejprve 65m2 dole v patře a pak o dva roky později 125m2 v patře. Spokojenost, práce i domluva dobrá. Cenu si dohodnete předem po telefonu. Chce, abyste si koupili sami cement a písek. Jemu zaplatíte jen za práci. Jsou z Budějovic, ale to nic neznamená. Jezdí po celé ČR a i my jsme Praha východ. Za tři hodiny měli těch 125m2 hotovo.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme měli Fosbeton od pana Fošuma. Přijelo 5 chlápků ve 3 odpoledne,do 8 dřeli,vyspali se v penzionu, ráno po 6 byli na stavbě a ve 13 hod odjížděli. Manžel říkal,že po dlouhé době velmi rád někomu zaplatil. Moc šikovní kluci. Jsme od Hodonína a vůbec s tím neměli problém.
Odpovědět
Díky moc ! A cena ? :-)
Odpovědět
@gerymar našel jsem video, jak makali u nás https://www.youtube.com/watch?v=s-gOU... Jestli si dobře vzpomínám, tak u nás se cena pohybovala 130-140kč za m2. Záleží, co všechno je v ceně.
Odpovědět
Ahoj, určitě bych doporučila firmu betonove podlahy-eu, která patří k tomu nejspolehlivějšímu u nás. A co je vždy nejvíce důležité u řemeslníků, to je spolehlivost. http://beton-podlahy.eu/betonove-podl... Zaměřují se především na litý beton, vhodný i do patrových budov. Jejich služeb jsme využili nedávno při instalaci zateplení. :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?