Bezradnost při výběru podlahy

pořád jsem bezradná a nevím,jaký zvoliit odstín podlahy v kuchyni.V prvním chatu s bytovou designérkou mi bylo "řečeno",že mám zvolit bělený dub.Tak jsem se v něm vzhlídla-konkrétně-Termofix.Dnes jsem ji položila stejnou otázku-a odpověď zněla-wenge.Věřím,že se dočkám nějakých rad od vás,řemeslníci tlačí a já jsem nerozhodná a pomalu již zoufalá.Toto je zatím největší oříšek z celé rekonstrukce domu. Děkuji za případné nápady a rady,hezký večer! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rienn začni tím že ukážeš jakou budeš mít kuchyň.. bez toho se barva podlahy vybírá dost blbě.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rienn a samože to chce znát i velikost místnosti.. ;-)
Odpovědět
peroli,díky..kuchyń ještě nemám,bude hotová za dva týdny a do té doby musí být položena podlaha.Kuchyň je velká 4.20x3.60,bude do písmene U,propojená s obývákem..zatím všude holé zdi,takže celkový interiér se bude přizpůsobovat podlaze,myslím dveře,zárubně,schodiště..jasné mám jen to,že dvířka budou jasmín,prac.deska a "záda" černý kropenatý lesk...a jak jsem psala,dál jsem bezradná..přikládám foto,ahoj
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj podlahy to bude oříšek ale teda ke kuchyni pokud jsem pochobila barva,vanilka-černá??předpokládám že jasmín bude neco svetlého by se hodilo více podlah,me osobne se líbí tmavší,nebo šedé,ale ty jsou huře kombinovatelné se zárubnema,dveřma jaká bude pracovní deska v kuchyni?bude take černá nebo dřevo?
Odpovědět
Ahoj, já osobně mám raději taky tmavý podlahy, sami jsme si dávali thermofix wenge, ale u Vás bych volila bud světlejší podlahu nebo do červena, nějaký ořech, aby to bylo teplejší. Protože na tmavé podlahy je potřeba hodně světla, aby to nepůsobilo tmavě.
Odpovědět
Profilova fotka
@rienn Jé, vy máte mopsíka :-) . Když už máte vybranou kuchyň, tak bych se při výběru podlahy odpíchla od ní, aby to ladilo. My to máme naopak, máme vybranou podlahu a podle ní budeme vybírat kuchyň. Ale jasmín (taková smetanová?) a černá, to je asi oříšek. Možná by ten bělený dub nevypadal špatně. Nebo něco v tomhle odstínu. Zkus jít do obchodu s podlahama a půjčit si kokusek s sebou a položit si to na podlahu a uvidíš. Určitě ti ji půjčí, nám taky na vratnou částku půjčili.
Odpovědět
Profilova fotka
Když už dáváš vinyl, tak se nemusíš držet dřevěných dekorů, pěkné jsou i kameninové dekory. K černé pracovní desce by mohl jít dekor ve světle šedé, záleží ještě na barvě dřeva na lince, jasmín neznám. Já osobně nemám ráda kombinace víc dekorů dřeva, zvlášť když si vyberu jeden, který se mi opravdu líbí a chci aby vynikl.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@rienn tak jak to dopadlo s tou podlahou?
Odpovědět
Ahoj v_anilko,podlaha?Nakonec jsme zvolili Gerflor Pecan-šedokrémový.Vypadá moc dobře,ale hůře se udržuje,musí se prostě umývat po směru pokládky.Copak,taky vybíráš?Já už mám tohle naštěstí za sebou,dceři jsme do pokoje vybrali šedostříbrné pvc,16m2 vyšlo cca 4tisíce,je hezké,praktické na údržbu a když se zničí nebo omrzí,může si pořídit nové a nebude to tolik "bolet".Měj se hezky! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?