Borovicová podlaha. Máte ji někdo?

Prosím máte někdo doma?
Odpovědět
ide o mäkké drevo - radšej nie
Odpovědět
to mě ted moc nezajíma(vím to)...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme ji na chatě v ložnici - sice smrkovou, ale to je jedno, protože co do trvrdosti je to prašť jak uhoď :) Na větší/každodenní zátěž určitě ne-e, je to hodně měkké dřevo. Pokud ji tedy nebudete po pár letech měnit. Ale jinak barva a textura dřeva je to pěkná. A pozor, o X odstínů časem ztmavne (ale to asi každé dřevo)
Odpovědět
v pár diskuzích o dřevěné podlaze mé příspěvky určitě najdeš, také bylo v plánu položit všude prkna z borovice, ale...Objeli jsme pár lidí, kteří ji mají, včetné mé mamky a tchána a asi dáme spíš lino...Je to úžasné, měkké, teplé, krásné, ale na každodenní údržbu asi není to pravé ořechové. Uvidíme, třeba ji dáme aspoň do ložnice a dětských pokojů...
Odpovědět
děkuju vám oběma:)mě jde spíš o to,jak to vypadá,protože jsem narazila na jednu fotku kterou přikládám...mám v plánu pořídit takovou kuchyn a hrozně se mi k tomu líbí ta podlaha!A prostě ji chci:)kamarád říkal,že je to borovice..je to tak?co je ji tedy hodně podobné?strukturou i barvou?
Odpovědět
tak to na obrázku mi teda jako borovice nepřijde...
Odpovědět
kamarad pracoval s drevem tak se snad neplete..a co myslis ze to je?
Odpovědět
tak když to ví, tak to tak asi bude, jen mně to tu podlahu, co má tchán a naše mami absolutně nepřipomíná, za á borovice není takhle jednobarevná, střídá se tam žlutá s růžovou, a za bé má borovice tmavé suky, ty mi zde taky chybí...Teda samozřejmě mluvím o prknech ;-)
Odpovědět
ja kdyz ji hledam na webu tak mi taky prijde jina...kdyz to nebude borovice tim lip:)nejlepsi asi bude nabehnout s fotkou k profikum...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?