Clic vinyl z hobby marketu?

Zdravím, Pomalu se blíží cas koupit podlahu a tak bych se rád zeptal jestli má někdo zkušenost s click vinylem z Hobby marketu jako je Hornbach a spol.? Jak je to na na to kvalitativně? Uplne se mi nechce davat 1000kc za metr z ackove podlahy. Děkuji
Odpovědět
@libornovotny zdravím my brali z castorami jednu z těch nejlepších a byla to chyba. Máme ji rok a půl a na nejvíce exponovaných místech se lámou zámky a celkově se zvlnil trochu. Už bych do něj nešel buď plovoucka nebo lepený případně lino.
Odpovědět
@libornovotny Deti maji v pokojiccich click vinyl z hornbachu 5 let a nikde nic nepraska, spoje drzi. Naopak my mame spatnou zkusenost s lepenym vinylem, mame ho v kuchyni, obyvaku a na chodbe a rozjizdi se nam ve sparach. Delala to firma, vc. nivelace a pry je to tak v poradku a reklamaci odmitli uznat. Ani to neni prijemne na chuzi, ten click je mi prijemnejsi.
Odpovědět
@puhelin tak buď je lepený, nebo není lepený. Slyším prvně, že lepený se rozlézá. Takže není lepený? Náš lepený, click, po 5 letech stále stejný jako po pokládce. Coč tak nějak odpovídá, když je celoplošně lepený...
Odpovědět
@honzik75 Protože máte lepený click. My máme lepený, který nemá perodrážku, prostě díly na sraz k sobě. A pak máme click, který je položený na měkké podložce. Dělali jsme podlahy před 5 lety, nejsme jediní, komu se to děje.
Odpovědět
@puhelin v pořádku, já se jen divím, že něco celoplošně lepeného se smršťuje. Pro mě je to nová informace.
Odpovědět
@honzik75 Pro mě bylo dnes novinkou, že se click dá přilepit, nevím, proč ho nemáme, když je lepší. Štve mě to čištění spár. Byl nám doporučený ten způsob na sraz, protože nemáme podlahové vytápění.
Odpovědět
@puhelin protože většina lidí (včetně mě) není často schopná udělat myšlenkový úkrok stranou, myslet jinak, a je štěstí narazit na někoho, kdo ví co dělá a dobře poradí a otevře oči. Většina se bude ptát: click a lepit? Proboha proč? Třeba proto, aby zůstala stále stejně pěkná jako na začátku. Samozřejmě to nemyslím paušálně na všechny "clicky". Prostě ta naše bylo jistější nalepit. Víc to rozebírat nechci, jsme maximálně spokojeni.
Odpovědět
My máme taky click vinyl. Hrůza, už bych to nebral. Pod pojezdnými židlemi jsou urvané rohy desek, na místech, kde nikdy nikdo nebyl se podlaha vlní a hrany nadzvedavaji (jako kdyby kvůli vodě- ale na těch místě h nikdy voda nebyla- třeba pod tv), desky se rozjíždí od sebe, musí se to pořád opravovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?