Click vinyl bez lepení na podlahové topení?

Máte prosím někdo click vinyl na teplovodní podlahové topení a máte ho jen položen bez lepení? Chci reálnou zkušenost spíš, protože co čtu tak lepit by se měl, ale chceme si položit sami a lepit si netroufáme. V prodejně podlah říkali že to bude fungovat i tak, ale váhám zda raději nedat lamino. Děkuji
Odpovědět
Nevím, jestli to přesně chápu, ale click vinyl přeci není nutné lepit. Od toho název lepený vinyl, který musíte “lepit”. My máme click vinyl (https://www.nejlevnejsipodlahy.cz/kpp...) a nelepili jsme. To je právě jedna z vyhod, click verze Podlahu není nutné penetrovat, není nutné nanášet lepidlo a ani dělat nivelacni sterku.
Odpovědět
@jajinka121 Máme klikací s integrovanou podložkou (https://www.dobrepodlahy.cz/vinylova-...) a byla s tím mnohem lepší práce než s laminem. Je tam horší přenos tepla proti dlažbě, ale pokoje jdou samozřejmě normálně vytopit.
Odpovědět
@ragloth no já myslela že kvůli přenosu tepla. Bude to míst menší odpor nalepené, ale právě netuším zda to tedy bude v pohodě fungovat i tak. Ale asi ano, děkuji moc
Odpovědět
@kofejn ano, integrovanou podložku to má, je to nějaký ten rigidní vinyl.
Odpovědět
Mame polozeny click bez lepeni, samozrejme na spravnem podkladu, ktery dobre propousti teplo nahoru, izoluje hluk pri doslapnuti, ted to bude 9 let a porad maximalni spokojenost. Mame tak i drevene podlahy. Mne se trochu eklovalo (a stale to trva) to zahrivani lepidla, takze jsme hledali alternativu. Ale co tak sleduju ze sveho nemecky mluviciho fora, uz se od toho lepeni dost ustupuje.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@ragloth Dobrý den, měl byste prosím reálnou fotku podlahy? Zvažujeme stejný dekor, děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?