Co dřív? Podlahy nebo vestavěná skříň?

Ahojky, prosím o radu. Vypadá to samozřejmě logicky, že je lepší nejdříve udělat v domě podlahy a na ní až vestavěnou skříň. Nicméně ve vesničce ve které bydlíme se bude za cca 2 roky předělávat kompletně kanalizace a tak se bude do podlahy kopat. Nedávno jsme se nastěhovali a už šílíme z krabic a potřebujeme úložné prostory. Je tedy vůbec možné udělat vestavěné skříně a za nějakou dobu až podlahy??? Díky moc za názory. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ver - no to asi ne, to bys pak musela ty skrine podsekat
Odpovědět
Dala by som dlažbu pod skriňu s presahom na to skriňu a potom sa dlažba dokončí. Tak by som to spravila ja, keby som nevedela vydržať.
Odpovědět
Já myslím, že by se ta podlaha (lamino, dlažba apod.) dala dodělat později, ale jenom k té skříni, dát tam nějakou lištu, s tím, že ve skříni budeš mít jenom beton... Tak jestli ti to za to stojí, mít před skříní nějakou nevzhlednou lištu a ve skříni škaredou podlahu. A nebo to udělat jak radí Stolverka, pod skříň dát podlahu už teď s přesahem a pak dokončit... ;-)
Odpovědět
Holky, jste chytrolíni.. to mě nenapadlo. Koupit dlažbu a udělat kousek dlažby pod skříní a pak to dodělat... no konzultuju s manžou.. třeba to půjde.... víte...máme doma měsíční mimi a já už šílím z toho, jak nemůžu nic najít. A čekat skoro 2 roky v těhle podmínkách nezvládnu. Kdyby šlo o měsíce či tak... tak to vydržím, ale 2 roky mezi krabicema mi přijde extrém :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?